Van aki szintén pedagógus és nem oltatja be magát? Tartasz a nem egészségügyi következményektől?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy mit gondoltok mondjuk a főnök, munkatársak, szülők hozzáállásáról az ügyben.2021. ápr. 8. 20:29
2/8 anonim válasza:
Én pedagógus vagyok. Több kollégám nem kérte az oltást.
3/8 anonim válasza:
Van, 25%-nyi.
Vajon ők mivel házalnak a 19-i nyitás ellen?
4/8 anonim válasza:
Iskolában dolgozom, de nem vagyok tanár. Nem kértem. Nem utasítom el csípőből az oltást, de egyelőre nem szeretném beadatni, később nincs kizárva. Nem igazán tartok következménytől, remélem nem lesz.
5/8 anonim válasza:
Akkor, aki 0-ra lepontozott, most válaszoljon is a feltett kérdésemre, ne lapítson sunyin.
6/8 anonim válasza:
Anyukam iskolaban dolgozik, egy gimnaziumban, en is abba a suliba jartam. Pontos adatokat nem tudo, de azt igen, hogy a testneveles tanarok, a biologia es a fizika tanarok nem kertek. A kemia tanar meg mar regen megkapta, o cukorbeteg es 61 eves
7/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy aki nem kérte, az kampányol a nyitás ellen? Semmivel nem tudod alátámasztani, csak provokálsz. Jogos a 0%.
8/8 anonim válasza:
"84 százalék pedig nem látja biztosítottnak a biztonságos és egészséges munkavégzési feltételeket." - írja a PDSZ, akkor hogy is van ezzel a 75%-kal? Akkor biza a 25%-ból is esik bele bőven. Tehát aki károg, hogy nem biztonságos, de be meg nem akarja oltatni magát. Hoppá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!