Mi lehet ez volt mar hasonló valakivel? Vagy túl reagálom?
Figyelt kérdés
Tegnap 1 óráig sexeltunk a barátommal nagyom jól éreztünk magunkat ,mindketten figyelünk az higiéniára ,ma este véres volt a páromnak a szeklete ,valami oka lehet ennek? Mármint az aktus vegett lehet?tegnap 01:38
1/8 anonim válasza:
Anál volt? Akkor igen, lehet attól, miért ne lehetne?
2/8 A kérdező kommentje:
En nő vagyok aki írta ezt,a páromnak aki dugott engem,annak véres a szeklete ,en tenyleg figyelek a higeniara ,de nemreg olvastam hogy fertőzés is lehet ez?
tegnap 02:01
3/8 anonim válasza:
Véres széklettel azért ildomos orvoshoz fordulni.
Valamint szerintem semmi köze a szexhez...
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom megnyugodtam ,nem akarom hogy miattam valami fertőzése legyen,nem vagyok annyira tapasztalt ,18 éves vagyok ,és ez a 5ik alkalom hogy le feküdtünk,felek hogy miattam,de mondta imént hogy szorulása volt,de eddig akárhányszor mondta h szorulása van nem mondza h vérzett neki,de most egy picit vérzett neki..
tegnap 02:11
5/8 anonim válasza:
Ennek semmi köze a szexhez. Székrekedése van, vagy rossz étkezés, sok száraz kahs tészta stb. Vagy gyógyszer ami fogja a hasát.
Mindenesetre erre lehet REPARIN kenőcsöt venni.Nem vényköteles.
Gyógyszertárban kapható.
Ha kevés a krém akkor van kúp is.
Illetve igyon sok vizet napközben legalább 2 litert.
S lehetőleg egyen rostban gazdag ételeket is.
Jobbulást
6/8 sandrisbp válasza:
Aranyere van, nem komoly. Semmi köze a szexhez.
7/8 anonim válasza:
Aranyér ellen jó a, reparon.
Mondjuk ha attól nem javul akkor mindenképp doki.
De azt próbálja meg.
Van Reparon krém és van kúp is.
Nagyon hatásos.
8/8 anonim válasza:
nem ertem ez miert szexualitas temaban van? ez orvosi, betegseg kategorai, ez belproblema
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!