Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád? 1. Korlátlan evés hízás és egészségügyi következmények nélkül? vagy 2. Korlátlan szex a pároddal, amikor és ahogyan csak kívánod?
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2.
A korlátlant még értem, de mi az a szex? Ember a saját párjával szexelhet????? Férfikênt? Hát ehhez eleve olyan nő kell, aki szereti a szexet, nem adszex, prűd, fadarab, gátlásos, fogalmatlan, fantáziátlan, számító mint a nagy többségük!
Ha valaki szerencsés, kifog egy olyan nőt aki ezek ellentéte, aztán boldogan hal meg. Sajnos fiatalon még talán összejöhet, de ahogy telik az idő, úgy el is lehet felejteni a szexet férfiként. Házason, 40 felett? 🤭😆😆😆
23. Jó neked! Bár nőként nem nagy fegyvertény szexuális életet élni.
Én meg élem a remete, cölibátusra kárhoztatott házas életemet. Húúú ha nő lennék!
#26 Ezt a barom hozzászólást! Nőként nem nagy fegyvertény szexuális életet élni....aha, persze. Ha csak szerelemből tudsz szexelni, szinte halálra vagy kárhoztatva. És nem, nem arról van szó, hogy aszexuális vagy és nem izgulsz fel, nincs benned vágy. Naponta tudnám csinálni. Csakhogy hiába próbáltam szex kapcsolatot, ha olyannal szexelek, akibe nem vagyok szerelemes vagy nincs őrületesen erős vonzalmam az irányába, akkor szó szerint megundorodom a másiktól. Ugyanúgy "egyedül látom el magam", mint egy magányos pasi, csak nem azért nem megyek bele szex kapcsolatokba, mert nem lenne kivel, hanem mert nem lenne miért.
Negyven fölött meg szerelmet találni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!