Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád? 1. Korlátlan evés hízás és egészségügyi következmények nélkül? vagy 2. Korlátlan szex a pároddal, amikor és ahogyan csak kívánod?
"Ha nem csak a párommal lehetne, akkor a kettest választanám"
És ez a válasz a zöldben van. Wow.
Volt redditen egy kérdés, hogy mi az az egy kérdés, amit ha felteszel a randipartnerednek, akkor rengeteg minden kiderül róla, és lám. Ha nem csak a párommal lehetne... gondoljatok bele, hogy MINDENKI ilyen. Ma odabújik hozzád a párod, de közben másokkal dugna.
Szép dolog a szerelem.
1.
Enni jobban szeretek, mint szexelni. A kaja pénzbe kerül és létszükséglet, míg a szex nem.
1-es, mert én nagyon hízékony vagyok, és evészavarom is van
Szexre meg amúgyis "könnyű" találni személyt (nőként) Bár nekem ez nincs a prioritásom csúcsán, sokszor jobb az ha magamnak csinálom mintha mással csinálnám
Meg hát én is a demiszexuális csapatot erősítem, szóval ha tehetném sem tenném meg
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!