Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Flörtölés nélkül kialakulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtölés nélkül kialakulhat egy jó párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 06:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sima vonzalmat sem tudok anélkül elképzelni. Hogy zajlik ez? Komolyan érdekel.
2021. okt. 5. 07:02
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
Nálam flörtöléssel sem alakult ki semmi. Megvesztegethető játékszernek nézett a másik fél, de ez nem fog így folytatódni, ha rajtam múlik...
2021. okt. 5. 07:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudom elképzelni, hogy anélkül hogyan működik. A flörtölés természetesen jön, ha vonzódtok egymáshoz. Konkrétan annak a megnyilvánulása.
2021. okt. 5. 07:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Flörtölés magától jön? Nem kell gyakorolni? Jobban szeretek barátkozni és úgy vagyok vele, hogy vagy lesz belőle valami vagy nem. Flörtölést színjátéknak találom, de lehet tévedek.
2021. okt. 5. 07:46
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
A flörtölést nagyrészt már kiváltotta a bevásárlólista ismerkedés. Ha ilyen meg olyan nem vagy hozzám se szólj jelleggel. Igy is lehet? Lehet, csak olyan is.
2021. okt. 5. 07:53
 6/12 anonim ***** válasza:
11%

A flörtölés legtöbbször ösztönös cselekedet.

Az ismerősöm ittas állapotában mondta, hogy "szeret engem". Későbbi állítása szerint egészen másként gondolta, nem úgy, ahogy értettem.

Nyilván nem józan állapotában egészen más személyiséget mutatott, mint józanul. Mikor már elmúlt az alkohol hatása kezdett magába húzódni megint.

Az italozás oldja a gátlásokat eléggé.

Tehát maradok vele a hűvös, racionális távolságtartásnál. Minden esetben.

2-es válaszoló voltam.

2021. okt. 5. 07:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te mit tartasz flörtölésnek? :D

Mert szerintem te úgy gondolod, hogy a pajzán kacsintás és ajakharapdálás az, de nem.

Igen, magától jön, és egy szempillantás, mosoly, egy apró érintés, viccelődés is az, ha ott van mögötte a vonzalom.

2021. okt. 5. 08:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#6 a részegséget ne keverd ide. Azt se tudta, ki vagy, egy oszlopnak is ezt mondta volna.

Kérdéshez: ha valakihez vonzódsz, akaratlanul is flörtölsz vele. Persze ez nem jelenti azt, hogy kapcsolat is lesz, hiszen az emberek minden nap flörtölnek csak úgy is.

2021. okt. 5. 08:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abban semmi "színjáték" nincs ha szóvá teszem, hogy szívesen megnéznélek ádámkosztümben.
2021. okt. 5. 08:31
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

A flörtölés az ha megvan a vonzalom jön magától, néha észre sem veszed.egy érintés, egy ölelés, zavarba jössz a jelenlétében.

Nem ezeket a betanult szövegeket kell flört alatt érteni.

2021. okt. 5. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!