Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtölés nélkül kialakulhat egy jó párkapcsolat?
A flörtölés legtöbbször ösztönös cselekedet.
Az ismerősöm ittas állapotában mondta, hogy "szeret engem". Későbbi állítása szerint egészen másként gondolta, nem úgy, ahogy értettem.
Nyilván nem józan állapotában egészen más személyiséget mutatott, mint józanul. Mikor már elmúlt az alkohol hatása kezdett magába húzódni megint.
Az italozás oldja a gátlásokat eléggé.
Tehát maradok vele a hűvös, racionális távolságtartásnál. Minden esetben.
2-es válaszoló voltam.
Kérdező, te mit tartasz flörtölésnek? :D
Mert szerintem te úgy gondolod, hogy a pajzán kacsintás és ajakharapdálás az, de nem.
Igen, magától jön, és egy szempillantás, mosoly, egy apró érintés, viccelődés is az, ha ott van mögötte a vonzalom.
#6 a részegséget ne keverd ide. Azt se tudta, ki vagy, egy oszlopnak is ezt mondta volna.
Kérdéshez: ha valakihez vonzódsz, akaratlanul is flörtölsz vele. Persze ez nem jelenti azt, hogy kapcsolat is lesz, hiszen az emberek minden nap flörtölnek csak úgy is.
A flörtölés az ha megvan a vonzalom jön magától, néha észre sem veszed.egy érintés, egy ölelés, zavarba jössz a jelenlétében.
Nem ezeket a betanult szövegeket kell flört alatt érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!