Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kialakulhat később is szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat később is szerelem?

Figyelt kérdés
Egy sràccal kb fél éve ismerkedtünk meg és nagyon jó barátság alakult ki. Én párkapcsolatban voltam, ő meg élvezte a szingliséget, valójában csak most pár hete derült ki, hogy mindketten vonzódunk a másikhoz. (Pár hónapja szakítottam az akkori baratommal) Randiztunk és azt mondta, hogy a csóknál nem érezte azt a tipikus bizsergést, de nem is értette, mert nagyon sok minden tetszik neki külsőleg/belsőleg.. Én nyilván éreztem, de így most egy ideig szünetet tartunk a kapcsolatunkban.. Azt meg kell jegyezni, hogy messze is lakunk egymástól és nagyon ritkán tudtunk találkozni. A közeljövőben már egy városban fogunk lakni. Szerintetek kialakulhat a későbbiekben benne a szerelem vagy esélytelen? Szinte legjobb barátoknak is nevezhettük egymást..

2019. jan. 26. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Valaki szerint kialalkulhat, szerintem nem sok esély van rá. De ha alapjában véve bejöttök egymásnak és jól elvagytok, és nem sajnálod rá az idődet, akkor érdemes megvárnod, amíg közelebb laktok egymáshoz.
2019. jan. 26. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én ebben "reménykedek", hogy akkor talán lesz rá esély..
2019. jan. 26. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én elengedném a dolgot. Nemhiszek az lassan megjelenő érzelmekben. Főleg így, hogy legjobb barátok is vagytok. Nem tudom elképzelni, hogy teljesen egy hullámhosszon legyek valakivel akihez szexuálisan is vonzódok és ne legyek belé szerelmes.
2019. jan. 26. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

#3: egyetértek veled. Én sem hiszek a lassan kialakuló érzelmekben. Bár vannak olyan párok a környezetemben, ahol az első 1-2 évben(!) a srác nem volt szerelmes(igazából utána sem), de ezt csak olyan lányokkal lehet megcsinálni, akik azt is elnézik, ha csalják vagy hanyagolják őket, mert semmi önbizalmuk nincs. Ekkor a srácok elveszik őket feleségül, mert milyen jó lesz egy ilyen asszony, aki mindent megbocsát. De ez nem szerelemből történik és azután sem lesznek hűségesek az ilyen pasik. Van legalább 3 olyan barátnőm, akik ilyen kapcsolatban tengetik mindennapjaikat és nem tudom felfogni, hogy miért.

Szóval én a helyedben nem várnék rá.

2019. jan. 26. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!