Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valaki elfelejteni, ha nem szereteted őt?
Házas emberbe szerettem bele. Szerintem nem vagyok én sem közömbös neki.
Tisztelem annyira ismeretlenül is a családját, hogy elnyomom magamban az érzéseimet, de iszonyatos szenvedés.
Én, aki soha nem néztem házas emberre, nagyon szarul érzem magam.
Hogyan felejtsem el?
Nem is akarom, hidd el. Ezt őszintén mondom. Van egy kisfia. Annak a gyereknek apa kell.
Csak magamban szenvedek és próbálok tovább lépni lélekben, de ahányszor csak meglátom, visszaesek.
Semmi nem volt köztünk, csak többször éreztette velem, hogy kedvel, és érzek felőle érzéseket, de ő sem mondja ki.
Attól még az apja marad a kölkének, emiatt ne te aggódj, ez az ő dolga. Te inkább abba gondolj bele, hogy veled mi lesz, miután kiszórakozta magát veled, és végül marad a feleségével, te meg hoppon maradsz. Abban ne reménykedj, hogy elhagyja a családját miattad.
38F
Önfegyelem.
A figyelmed eltérítésr.
Eltávolodás.
Sokoldalú elfoglaltság barátokkal, ismerősökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!