Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valaki elfelejten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valaki elfelejteni, ha nem szereteted őt?

Figyelt kérdés

Házas emberbe szerettem bele. Szerintem nem vagyok én sem közömbös neki.

Tisztelem annyira ismeretlenül is a családját, hogy elnyomom magamban az érzéseimet, de iszonyatos szenvedés.

Én, aki soha nem néztem házas emberre, nagyon szarul érzem magam.

Hogyan felejtsem el?

2021. okt. 5. 00:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Feküdj le vele, garantált a kiábrándulás. Szívesen.
2021. okt. 5. 00:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha nő vagy, és leáll veled a házas pasas, akkor az az ő felelőssége, ezt férfiként írom. Ha minden rendben otthon, nem fogod tudni elcsábítani.
2021. okt. 5. 00:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem is akarom, hidd el. Ezt őszintén mondom. Van egy kisfia. Annak a gyereknek apa kell.

Csak magamban szenvedek és próbálok tovább lépni lélekben, de ahányszor csak meglátom, visszaesek.

Semmi nem volt köztünk, csak többször éreztette velem, hogy kedvel, és érzek felőle érzéseket, de ő sem mondja ki.

2021. okt. 5. 00:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Most látom irtam a kérdést, elnézést, ha SZERETED őt
2021. okt. 5. 00:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól még az apja marad a kölkének, emiatt ne te aggódj, ez az ő dolga. Te inkább abba gondolj bele, hogy veled mi lesz, miután kiszórakozta magát veled, és végül marad a feleségével, te meg hoppon maradsz. Abban ne reménykedj, hogy elhagyja a családját miattad.

38F

2021. okt. 5. 00:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Önfegyelem.

A figyelmed eltérítésr.

Eltávolodás.

Sokoldalú elfoglaltság barátokkal, ismerősökkel.

2021. okt. 5. 00:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha kolléga, helyeztesd át magad vagy válts munkahelyet. Egy darabig még xar lesz, de pár hónap és elmúlik.
2021. okt. 5. 01:01
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Le kell vele feküdni és kész. Ez a legjobb gyógyír.
2021. okt. 5. 06:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok és nem is akarok munkahelyet váltani. A szakmában elértem a legjobb számomra lehetséges beosztást és fizetést. Ezt nem fogom egy érzelem miatt feledni, éveket küzdöttem ezért keményen.
2021. okt. 5. 07:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is,férfiként. :/ Egy idő után jobb lesz ez,hidd el,az ember megszokja a helyzetet és háttérbe szorul az érzés.
2021. okt. 5. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!