Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni v.kit hatékonyan?
Akartalanul nyitni mások felé, szerintem nem vezet jóra. Adj időt magadnak a lezáráshoz.
Új tevékenység, hobbi, sport stb szerintem jó kedet lehet.
1. Idő. Nem fog menni egyik napról a másikra, ez tény.
2. Ismerkedés. Tartsd nyitva a szemed. Ne úgy, hogy potenciális barátnak/barátnőnek tekintesz azonnal valakit, hanem mint emberekkel ismerkedj.
3. Hobbi, hobbi, hobbi. Millió elfoglaltságot ki tudsz magadnak találni, vagy improvizálni magadnak bármi tevékenységet.
4. Panaszkodás. Igen, panaszkodás. Valakinek, jóbarátnak, munkatársnak, akiben megbízol (és esetleg hasonló gondokkal küzd) ki kell öntened a kínodat, különben borzalmasan rossz lesz, ha magadban tartod és csak őrlődsz.
5. Soha nem ugrasz bele új kapcsolatba. Szándékosan belemenni új párkapcsolatba nem érdemes. Az újdonsült embert is átvágod és legfőképpen saját magadat, miközben még sóvárogsz a delikvens nőért/férfiért.
6. Új ismeretek, új érdeklődési körök. Akár bele is vághatsz bármi új dologba, amit addig sohasem űztél, vagy esetleg még utáltad is. Sokat segít, sok energiát leköthet.
Ugyan klisé az összes bekezdésem, de máshogy szerintem nemigen megy. A munkahelyi figyelmességet, pontosságot, teljesítményt meg azért nem hoztam fel, mert gondolom az mindenkinél konstans. Munkába menekülni meg szerintem azért nem érdemes, mert hasznosabb elfoglaltságokat is találhatsz magadnak, minthogy bent maradsz napi plusz 2-3 órát, de közben ki sem fizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!