Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy az ilyen szinte egyből teherbeesős nőknek sikerük van a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Engem az exem még csak meg sem kért egy fél ev után, még nem voltak nagy terveink, de az utánam következőt 4 hónap után felcsinálta, és rögtön volt eljegyzés esküvő. Habár a mennyasszony olyan volt inkább mint aki konfirmálásra öltözött ki. De azért sikere volt, mert őt az exem nem verte át, mint engem.
2021. okt. 4. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
Én ezt átérzem! En is sikertelen voltam az értekesebb férfiaknal, de amiota hercegnőként viselkedek, hisztizek, mindent az aktuális partneremmel fizettetek, fürtökben csüngnek rólam
2021. okt. 4. 14:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Fél év után még szép, hogy nem kért meg. Mi ebben az átverés?

Ez a hirtelen jött esküvő sem valószínű, hogy túl tartós lesz.

#9: Irigy vagy? Propagálod a lúzer pasikat? Inkább egyedül lennék, mint nem megfelelő partnerrel.

2021. okt. 4. 14:35
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
legtöbbször nem a nőkkel van a gond, ha nem a férfi spermája a rossz. A barnább bőrű férfiaknak jobb a genetikája ezért termékenyebb a spermájuk is, ott ha gyereket akar a nő nem kell hónapokig vagy évekig próbálkozni .
2021. okt. 4. 15:14
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
#11 "Magát nőnek kiadó hülyegyerek" nr. 8447455
2021. okt. 4. 15:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is egy éven belül volt eljegyzés, esküvő, minden. A párom nem akar gyereket és én sem, az első perctől tisztáztam ezt a témát eddig mindenkivel. És még csak a háziasság mintapéldánya sem vagyok, cserébe nem is várok el pedáns viselkedést. Élünk, támogatjuk egymást, szórakozunk együtt, amennyit csak lehet, együtt ellátjuk a kötelességeinket és olyanok maradunk, mint a kapcsolat elején. Nagyon sok férfinek vonzó ez, a legtöbb exem is a tenyerén hordozott, még ha eljegyzésre nem is került sor, mert túl fiatalok voltunk.

Mindenki másban látja azt a valamit.

2021. okt. 4. 15:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14. Az ám, szerintem eltorzult kis gnóm akinek pénze van de nője nem lesz soha ! :D
2021. okt. 4. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb nő buta és nincs egy önálló gondolata sem. Nem akarok senkit megbántani,de naná, hogy egy önbizalomhiányos pitirlző kiskutyát senki nem vesz el, inkább átver. Minek, most komolyan? Akkor is maradni fog, akkor sem támaszt elvárásokat, akkor kár bele fektetni extra energiát, ha ugyanaz az eredmény. Szebbé nem teszi az életed, mert neked kell mindent kitalálni és finanszírozni mindkettőtöknek a kapcsolatban... Mi értelme elvenni egy ilyen nőt?
2021. okt. 4. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Fél év kapcsolat után nem jegyzett el, tehát átvert. Kövi csajt felcsinálta, és mélyebb ismeretség nélkül hozzákötötte az életét, tehát a nő sikeres. Öhm. Nem kis bajok vannak a fejedben. Én inkább erre tippelnék, mint okra, amiért nem sikerül senkit megtartanod.
2021. okt. 4. 15:42
 19/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ezzel a válaszommal se leszek népszerű se a férfiak se bizoyos nők körébe, de az a típusú nő, aki nagyon akar gyereket meg családot halál kényelmes a pasik számára, mert általánosságban véve az ilyen típus könnyen megalkuszik a béke kedvéért, meg azért, hogy megkapja, amit akar (gyereket), sőt, ha később félrelép, vagy nem tesz semmi energiát a kapcsolatba, nagyobb eséllyel elnézik neki a gyerek/család miatt.

Ez mondjuk nyilván nem húzható rá általánosan egy kapcsolatra, elképzelhető, hogy az exed csak veled nem képzelt el közös jövőt, vagy ő is kifejezetten apuka meg férj szeretett volna lenni, de szerintem a pasik többsége nem akar férj lenni, viszont feleséget azt szeretne.

2021. okt. 4. 17:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért volt esküvő, mert bekapta a legyet. Örülj neki, hogy nem téged vett el és lépj tovább.
2021. okt. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!