Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Idősebb nőknek bejönnek a...

Idősebb nőknek bejönnek a fiatalabb férfiak?

Figyelt kérdés

Itt most kezdem egy példával hogy kb.hogyan is gondolom ezt, 40 éves nő+20 éves férfi.

Nekem bejönnek a fiatal és az érett nők is, bár teljesen más miatt.Logikus az lenne hogy egyből érdeklődik, egyből partner a dolgokban.Fordított esetben egy idősebb férfi gondolkodás nélkül belemenne szinte akár mibe, ha egy fiatal lány flörtöl vele, pedálozik.

2021. aug. 2. 14:07
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
82 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 anonim válasza:
Tudod a választ: van akinek bejönnek a fiatalabb pasik,van akinek nem. Az Általad írt korkülönbség elég szélsőséges. 25-28+ éves férfi,40+-os nő már gyakoribb.
2021. aug. 2. 14:26
 2/45 anonim válasza:
Az elején leszögezem hogy ha nincs Minimum egy: saját házikód-lakásod, biztos jó fizetésed akkor felejtsd is el.Miért?Mert manapság az idősebb nők is úgy működnek mint a fiatalok, ugyan olyan aranyásók, már amelyik jól is néz ki.Nem véletlen van egyedül annyi idősen..Aki meg ilyen elvárások nélkül bele megy kalandba-kapcsolatba, az vagy egy bányaló, vagy őrült, esetleg a kettő egyszerre!
2021. aug. 2. 14:56
 3/45 anonim válasza:
Ez kizárólag szexkapcsolatként működhet. Miért is lenne aranyásó egy negyvenes nő? Ennyi idős korára bizonyára megvan mindene.
2021. aug. 2. 15:00
 4/45 anonim válasza:

3-as!

" Ennyi idős korára bizonyára megvan mindene."

Jó vicc! Ilyenkor sajnálom, hogy a privát üzeneteimet nem tudom megosztani nyilvánosan! Meglepődnétek, hogy milyen nők vannak itt az oldalon!

2021. aug. 2. 15:47
 5/45 anonim válasza:
Általánosságban el tudom képtelni milyen nők vannak... Na de egy 20 éves srác mivel támogatná a 40 éves nőt?
2021. aug. 2. 16:28
 6/45 anonim válasza:
Kemény bránerrel.
2021. aug. 2. 22:31
 7/45 anonim válasza:
Be,de nem fiamkorúak.Inkább legyen -10év,de az is csak laza kapcsolatnak jó.
2021. aug. 2. 22:58
 8/45 anonim válasza:
Én rendszeresen tetszek a 20 évvel idősebb túlsúlyos nőknek, csak nekem nem tetszenek:D
2021. aug. 6. 21:09
 9/45 anonim válasza:
Bejön egyertelműen.Csak laza kapcsolatra és csak szexre, a fiatal pasik jobban birják a szexet😀😉 mint a mai 45-50 es korosztaly
2021. aug. 22. 21:26
 10/45 anonim válasza:

Kedves, én fiatal pasi vagyok, de sajnos nem bírom jobban.

Egyébként meg természetesen bejön nekik, sőt majdnem annyira imponál számukra mint az idős férfiaknak a fiatal csaj közeledése.

2021. szept. 6. 16:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!