Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírom lenn mi van. Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírom lenn mi van. Szerintetek tehetek bármit, hogy változtassak "a jövőn"?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel kollégák vagyunk, és mióta megismerkedtünk, nagyon egymásra hangolódtunk. Rengeteget beszélgetünk, megy a flört, stb. Beleszerettem. De sose hívott el kifejezett randevúra. Melóhelyen voltunk kettesben, illetbe voltunk csoportos talin melóhelyen kívül, de sose voltunk úgy, hogy munkahelyen kívül csak kettesben. És mivel ez hosszú ideig így volt, tegnap este Messengeren nekiszegeztem a kérdést, hogy tekintve hogy olyan jól elvagyunk, miért nem hívott még el randira? És erre azt mondta, hogy: "mert jövőre már nem leszek itt". Nagyon megijedtem, kérdeztem, ezt hogy érti? Erre mondta, hogy ugye ő Nemetországban élt (ezt már tudtam róla), és visszamegy. Elhűlve kérdeztem, mikor? Mondja rögtön év elején. Aztán írta tovább, hogy ő nem hisz a távkapcsolatokban, ezért egyszerűen nem látta értelmét, hogy esélyt adjon annak, hogy összejöjjünk. És ezért nem hívott randira soha. Teljesen lesokkolódtam, mikor megtudtam, hogy 3 hónap, aztán kb. eltűnik az életemből. Jó, egy ideig biztos váltunk majd még pár üzenetet, hogy hogy alakul neki kinn, de aztán elveszítem. Pedig szeretem, őszinte érzéseim vannak iránta.
2021. okt. 1. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kamu
2021. okt. 1. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Menjél te is Németországba dolgozni.
2021. okt. 1. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Lapozz bele a hírportálokba. Olvasd el ki lett az előválasztáson az előváladék. Ha nem lenne családom, már keresném is az új munkahelyem Németoban.
2021. okt. 1. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Menj vele!
2021. okt. 1. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Miert nem mesz vele?
2021. okt. 1. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

A pasi nem akar téged sem kapcsolatra sem csak szexre.

Ha kapcsolatra akarna akkor keresné a módjàt hogy együtt menjetek ki. Azzal hogy nem hisz a távkapcsolatban magyarul leràzott azt mondta hogy nélkúled kèpzeli a jövőt.

Ha csak szexre akart volna akkor már lépett volna.

Volt munkahelyi szexkapcsolatom. Az ismerkedéstől az ágyig 2 hét telt el.

Sajnálom hogy rossz hír, de ez van.

2021. okt. 2. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A #6-osnak van igaza... ez a te részedről szerelem, a pasi részéről nem, túlgondoltad a dolgot. A pasi nem érez "úgy" semmit irántad, s udvariasan, a nélkül hogy megbántson így próbált leszerelni.

Azon gondolkozz el, hogy miért gondoltad túl a dolgot? Veszélyes dolog érzelemfüggőnek lenni, mert soha nem találsz megnyugvást.

2021. okt. 2. 03:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az lehetséges, hogy ismerik egymást annyira, hogy a nő nem akar sehova menni, ezért a férfi nem erőlteti. Ha sok időt töltenek együtt, akkor a pasi tudhatja, hogy a nő hogy képzeli a jövőt, sőt a kérdező sem jelzi, hogy annyira menne. Itt szerintem inkább az van, hogy a nő sem akar komolyabbat, legalábbis kezdetben.

A kamusoknak annyiban lehet igaza, hogy a csávó ha jövő év elején akarna németbe menni, akkor nem hiszem, hogy ezt eddig nem jelezte volna. Ha meg nem kamu, akkor eleve gyanús, hogy csak így erőszakra mondja el a tervét. Szóval én ezt magammal kapcsolatban nem tudnám elképzelni.

2021. okt. 2. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!