Miben változtassak, vagy mit tehetek, hogy elfogadjanak és megkedveljenek? 14/L
200 fős? nem írtál el valamit? Mamám faluja 300 fős, de annyira kevesen vannak hogy még iskola sincs :O .
Ne változtass semmit. Ha a póló+farmer a stílusod, és abban érzed jól magad akkor mit akarsz változtatni? Én városi vagyok, de én sem öltözködöm másképp.
Sminkelés: nincs sok értelme, de ha mindenképp szeretnél, akkor elég lesz egy kis szájfény, és szempillaspirál :) .
Ha neked jobb így, akkor ne változtass sok mindent. Az is lehet, hogy épp azért fognak bírni mert nem követed a divatot mint egy birka, hanem úgy öltözködsz ahogy akarsz.
És gratulálok hogy felvettek abba a suliba! :)
köszönöm szépen :)
" Egy közeli kisváros 200fős(...)iskolájába járok..." tehát a falu 600fős,és itt nincs iskola,hanem bejárok.
igazad van,talán én is ezt válaszoltam volna,csak azért szeretnék változtatni,mert nem akarom,hogy kiközösítsenek...meg azért nem szeretnék már ilyen unalmasan kinézni,mert nem is érzem így igazán jól magam... de köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!