Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ha egy lány/nő nem úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha egy lány/nő nem úgy néz ki élőben mint a képein (a képein sok retus, élőben meg elmegy egynek) akkor utána még folytatjátok vele az ismerkedést, vagy teljesen kiábrándultok belőle és sztornó?

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 07:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Miért te szerinted a szürke kisegér kategóriába beletartozik mindenki aki nem egy agyonsminkelt agyonplasztikázott nagy seggű nagy mellű plasztikbaba? Vagy szerinted kicsoda nem szürke kisegér? Egy szép lány igenis nem szürke kisegér. Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal.

2021. okt. 1. 11:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Én a szürke kisegeret arra értettem hogy elsétálsz mellette simán mert annyira nem fog meg benne semmi. A képein meg egy topmodell látszatát kelti. Attól hogy valaki nincs agyonsminkelve még lehet olyan a kisugárzása, megjelenése hogy azta, csak bámulják.
2021. okt. 1. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Ő talán szürke kisegér, nem az, akit te küldtél. Melyik világban élsz, ahol olyanok ott a szürke kisegerek, mint amilyen a linkelt képen lévő hölgy? 😀

2021. okt. 1. 11:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Mostanában mindenki olyan filtereket használ INstán amitől ilyen cicás szeme lesz, vastag felfújt szája, meg pisze orra.
2021. okt. 1. 12:39
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Imádom a pasikat, azt mondja szürke kisegér, erre berak egy fullos csajról egy profi fotót, annyi, hogy rádatak egy herripotter szemüveget. Ettől lett kisegér?

[link]

Ő mondjuk szürke kisegér szerintem.

2021. okt. 1. 13:32
 16/20 A kérdező kommentje:
Attól még valaki lehet fullos hogy nincs kisminkelve. Ezekre a szépítő filterekre gondolok. Hogy Instán feltuningolja magát. És amikor meglátod meg tök máshogy néz ki.
2021. okt. 1. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Azt felejtik el sokan, hogy mindenkinek más tetszik. Az 5-ös álltal linkelt csaj nekem nem tetszik. Utcán és munkahelyen is sok nőt láttam már, aki számomra szebb. De láttam már olyat is, hogy szerintem gyönyörű, másnak meg átlagos.
2021. okt. 1. 15:05
 18/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell ilyen retusáltakkal, filterezettekkel ismerkedni, eleve figyelmen kívül kell hagyni.
2021. okt. 1. 18:10
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt nem értem, hogy a kérdező minden egyes új kommentjében miért beszél félre 🤣🤣 Tökre olyan mintha egy másik síkon mozogna🤣
2021. okt. 1. 20:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Azt írok a saját kérdésemhez amit akarok, nem? Amúgy meg elég sok összefüggés van közte. Csak neked gondolom ez magas.
2021. okt. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!