Tévedésből átvett csomagot vissza lehet vinni a postára?
Egy eBay-en rendelt csomagról volna szó, mely annyit késett, hogy már kértem és kaptam is érte visszatérítést, ezért ha megjön, át sem akartam venni, hogy menjen vissza a feladóhoz, viszont tévedésből még is át lett véve, felbontva nem lett.
Nem akarok hülyét csinálni magamból a postán, ha ilyet nem lehet csinálni. :-)
Na pont ez az, amit nem szeretnék...
Kis akkumulátorok. Eredetileg arra gondoltam, hogy a rendelt 10 darabnak eladom a felét, de kétlem hogy eladahatók, túl sokáig még csak tárolni sem lehet őket.
Li ion akksi ? Akkor úgyis átvertek, ellenőrizd csak le a kapacitast, a másik hogy a szállítási határidőt az eladó vállalta amit nem teljesített így ez a tiéd.
Visszakuldeni gondolom Kína 10e Ft lenne
Saját költségen biztosan nem küldeném vissza, ezért is született ez a krédés.
350mAh kapacitású kis pár grammos lítium polimer akkuk, nagyon nem verhetnek át vele, ugyanis néhány percig sem repülne akkor a drón amibe rakom, ha legalább közel ennyit nem tudna. Ha 300mAh-t tudna, még az sem számít, a gyárilag hozzá járó volt 250mAh kapacitású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!