Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkolja az érzéseit, tetszek neki,nem bír elfelejteni a nő?
Mi ez, valami álromantikus giccsHollywood-alsóról?!
Miért titkolná? Mit vár, lanttal trubadúr éneket, vagy éjjeli cigányzenét? Tiltja tőled apja, anyja?
Nekem is van egy ilyen lelkitársam. Nő vagyok.
Évek óta ismerjük egymást. Egy darabig jártunk is. De akkor még nem voltam mgérve rá.
Most egyik pillanatban ő életem szerelme. Másikban meg jól fenékbe rúgnám, hogy mozduljon már. Lehetne jó kapcsolat a miénk, de nem kezdeményez "úgy". Ezalatt azt értem, hogy nem határozott. Nem érzem hogy tántoríthatatlan lenne. Azt tudom, hogy ha én kezdeményeznék akkor benne lenne, de az nekem nem inspiráló.
Ha akarsz tőle valamit csapj az asztalra és hódítsd meg. Hívd randira.
Bocs nem olvastam el mindent.
Ne legyél ló helyett szamár.
Racionalizálásnak nézz utána pszichológia területen.
Marketing területen: kifogáskezelés. Wikipédián pl tök jó cikk van róla.
Legyél kicsit rámenősebb, kényszerítsd rá fekete-fehér, igen-nem válaszojra a kiszemeltedet. Mert az élet kurvára véges, nincs idő unatkozókra. Mindenkinek van párja, csak van, aki mŕg nem találkozott vele. Ha ül a szádon egy pcsanyalató, nem látod meg tőle azt, akivel jók lennétek együtt. Szeretettel: 47/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!