Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Lazakapcsolatban vagyunk egy sráccal kb. 3 hónapja. Van, hogy együtt alszunk, bújunk, romantikázunk. Együtt vásárolunk , lemossuk a kocsiját meg hasonlók. Nem fér bele az idejébe egy kapcsolat, illetve nem akarja magát lekötni. Én hasonlóképpen látom a dolgokat. Viszont állandóan azzal jön, hogy belezúgok hamarosan. Erre mondtam neki, hogy nem hiszem, én nem érzem magamon. Erre, hogy neki jó az ami most van. Meg, hogy nem lenne jó ha beleszeretnék. Állandóan bújni akar meg sokszor olyan furán néz. Legutóbb szex közben azt mondta, hogy “ imàdlak” aztán kijavította “ imádom-ra”. Nem tudom mi lehet a célja. Ha megkérdezem akkor azt válaszolja, hogy egyelőre jó neki az ami most van. Viszont egyfolytában félrevezető megnyilvánulásai vannak. Nem tudom hova tenni.

25F 25/N

2021. szept. 28. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Laza kapcsolatban vagy, szóval flörtölgess, szexelj mással is. Ha zavarja majd a csávót, akkor többet akar. Ha nem zavarja, akkor nem.
2021. szept. 28. 00:39
 2/5 eznemlényeges ***** válasza:
46%
Lehet, hogy ő szeretett beléd, csak próbálja bemesélni magának, hogy de hát ő nem is, s ezt próbálja rád kivetíteni. De ez csak egy tipp.
2021. szept. 28. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Retteg a kizarolagossagtol. Meg ha nincs is mas noje, nem akar lemondani a lehetosegerol.
2021. szept. 28. 03:06
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Csak a szokásos taktika, hogy tovább tartson a csak szex. 25 évesen már illene tisztábban látni. Mondjuk, ő is jó gyerekes. Igazi felnőttek...

Amúgy, ha annyira nem érdekel, miért is pörögsz ezen? Valaki seggre fog ülni.

2021. szept. 28. 08:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta, nem szeretné ha mással lennék. Csak vele szexelhetek. Erre megkérdeztem tőle, hogy féltékeny-e? Erre azt válaszolta, hogy inkább irigy. Aztán sétáltunk pár napja mikor jó idő volt a parkban, egy mélyebben dekoltált felsőben voltam. És rám adta a pulcsiját aztán megfogta a kezemet. Aztán nézelődött, hogy megnéznek-e. Megkérdeztem, hogy ez mire volt jó? Erre, hogy ne nézzenek meg, ne csorgassa más pasi a nyálát rám. Telt-múlt az idő , szórakoztunk. Néztem az arcát, olyan kemény vonásai vannak. Nem szép de érdekes. Azt mondja, hogy “olyan nagy boci szemekkel tudom nézni, hogy rendesen zavarba jön”. Majd elkezdte piszkálni a sebet a kezén. Munka közben megvágta magát. Aztán megfogtam a kezét, hogy ne kaparja le mert ott marad a nyoma. Erre azt mondta, hogy “ Ne félts asszony…” Végül tényleg nem piszkálta tovább.. :D Na ezért vagyok összezavarodva.
2021. okt. 8. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!