Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiaktól kérdezem: Mit jelenthet ez a viselkedés részéről?
Középkorú nő/anya vagyok, van egy baráti család, akikkel hetente találkozunk, a gyerekeink jó barátok.
Észrevettem, hogy az apuka rendszeresen kerüli a tekintetemet a beszélgetések alkalmával, egyedül a férjem felé fordul, amitől mostanra már nagyon kellemetlenül érzem magam. Olyan, mintha zavarná a jelenlétem. Legutóbb négyszemközt találkoztam vele 1 percre (egy iratot kellett átadnia), akkor is kapkodva, sietősen forgolódott, az elköszönésnél is csak egy pillanatra nézett rám, viszont enyhén megszorította és megsimogatta a karom, aztán elviharzott.
Mit tehetnék, hogy normális legyen a kapcsolatunk, és ne legyen ez a furcsa légkör?
Dugna. Csak nyilván nem mer lépni, és nem tudja kezelni a helyzetet.
Gondolj bele: Ott vagy a közelében, felrakna az asztalra...de akkor mindkettőtök élete és a gyerekeké is borulna.
Bejössz neki, de próbál uralkodni magán.
Nem lesz egyszerű megoldani. De a legjobb, ha úgy viselkedsz, mintha nem vennéd észre. Kettesben lehetőleg egyáltalán ne legyetek.
Ha lehet, a másik anyukával, apukák nélkül eresszétek össze a gyerekeket. Persze az is feltűnő, ha nagyon kerülöd. Esetleg, ha a másik anyuka megemlíti, hivatkozz arra, hogy úgy érzed, nem vagy szimpatikus a férjének, vele viszont szívesen barátkoznál.
Ledominalja a párjod.
A párom haverjain is en azt latom sokszor hogy simán akarnának tolem vmit, valaki csetelni is kezdett velem, de ha jelen van a páeom fuluket farkukat behúzzák és csicskulnak neki, a társas helyzetekben a párom lesz mindig az, aki viszi (iranyitja)a beszelgetéseket, a srácokat, jelen van, es valahogy dominal stb. Azaz mellette mint a birkák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!