Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két ember között ez jelenthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két ember között ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Egy lány sokat egy pasira néz, de ha észreveszi hogy a férfi meglátta közben, elkapja a fejét, elnéz gyorsan máshova.

De a pasi ilyenkor amikor összenéznek mosolyog rá és ha elkapja a fejét a lány, akkor is tovább nézi őt.

2021. júl. 3. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem feltétlenül. Találgatások helyett el kellene legalább a személyes kontaktusig jutni.
2021. júl. 3. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Ez a 19 éves kislány kérdése aki naponta 3xor teszi fel ezt a kérdést 1 nap különféle kategóriában.

Ő 19 éves, a pasi vagy 20 évvel idősebb, családos ember. 1 helyen dolgoznak, és a kislányt az érdekeli lehet e közte és a pasi között valami. Hogy azért mosoly e rajta a pasi mert Bejön neki vagy csak még mosolyogja hogy a kis csaj láthatóan oda van érte.... 🤦‍♀️

2021. júl. 3. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a válaszom, mint tegnap. A 8as voltam tegnap.
2021. júl. 3. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

#2 A lány 18 éves, a pasi 40 és valami kisegítő tanár ott ahol a lány tanul.

Hónapok óta kérdezgeti ugyanazt. Eleinte mikor még úgy hitte, hogy nem tűnik fel, hogy ugyanaz kérdezi mindig, akkor még kiírta a korukat meg a tanár-diák szitut.

2021. júl. 3. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy tudom valami nyári munkán van a csaj és szemezget egy ott melózó 30-as családos faszival ;)
2021. júl. 3. 13:40
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Istenem de buta ez a lány....

Már értem min mosolyog a pasi

2021. júl. 3. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha 10x írod ki a kérdést, akkor sem fogsz hozzá közelebb kerülni. Nem fogja otthagyni a családját, azért hogy dugjon egy gyerekkel.
2021. júl. 3. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Szegény ez beteg, komolyan mondom, beteg... Utóbbi link 2019 szeptemberi. És ki tudja mióta írogatja már a kérdéseit...

Beírtam a szexualitás keresőjébe, hogy tanár, és tele van az ő kérdéseivel a találati lista. Kíváncsi voltam mióta lehet ilyen szerelmes, de nem gondoltam, hogy két évvel ezelőtti kérdést is találok...

2021. júl. 3. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Na hogy hát nem biztos amúgy, hogy ezeket a kérdéseket ugyanaz írta ki.

De az is beteg, hogy képes vagy emiatt így nyomozni. Biztos sok lány szerelmes a a suliban lévő férfi egyedekbe,ez azért annyira nem. ritka dolog.

Viszont többen írták, hogy a kérdező a munkahelyén van odáig az idősebb csávóért.

2021. júl. 3. 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem hivatástudatból vagy bármiféle komoly kötelezettségből vagyok az oldalon, hanem kikapcsolódás céljából, így teljesen mindegy, hogy az aktuális kérdéseket olvasgatom vagy rákeresek régebbiekre. Tehát annyira betegnek nem mondanám, hisz időtöltés-időtöltés :)
2021. júl. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!