Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a mondat manipulációnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a mondat manipulációnak számít?

Figyelt kérdés

Ha szakítasz velem, lehet akkor más fele annyi dolgot sem tenne meg érted, mint amennyit én. Az exeid még annyit se tettek meg érted, mint amennyit én, és én vagyok a rossz?

Ezt a barátom mondta nekem. Azt mondja én semmilyen szempontból nem értékelem, pedig ő az, aki mindenféle jelzőz aggat rám. Ilyenkor pedig elgondolkodok, hogy lehet másnak lehet kevesebbet érnék.

2021. szept. 27. 16:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Vagyis ez a mondat manipulációnak számít? - elírtam
2021. szept. 27. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem manipuláció. Tényközlés. Arra vonatkozik, hogy nem tudod értékelni amid van...volt, azaz őt.
2021. szept. 27. 16:56
 3/11 harebell ***** válasza:
87%
Igen. Ha úgy érezné, nem értékeled, azt meg lehetne máshogy beszélni, ez a mondat viszont egy érzelmileg zsaroló, játszmázós manipulatív mondat, amelynek PONTOSAN ez a célja: "Ilyenkor pedig elgondolkodok, hogy lehet másnak lehet kevesebbet érnék." Azt akarja, hogy el se tudd képzelni, hogy mással lehetnél egy jobb, jobban működő kapcsolatban.
2021. szept. 27. 16:57
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

igen, az. mint mondta o volt hozzad a legjobb,kvazi maradj ezert vele.

eleg gusztustalan dolog az exeid felhozni, h fenyezze magat.

2021. szept. 27. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Manipulacio. Nincs ilyen, hogy o a jovobe lat es tudja, hogy mas nem tenne meg annyi dolgot erted. Olyat is talalhatsz akar, aki sokkal tobbet tesz.
2021. szept. 27. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Sajnáltatja magát, drámázik, ennyi.
2021. szept. 27. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Attól, akinek ilyen elhagyja a száját, én fejvesztve menekülnék.
2021. szept. 27. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Igen, az! Kétszer is meggondolnám, hogy vele maradok-e. Ilyet általában személyiségzavaros vagy egyszerűen nem komplett emberek szoktak mondani.
2021. szept. 27. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen, az. És a #7-hez hasonlóan én is menekülnék.
2021. szept. 27. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:
92%

"Ilyenkor pedig elgondolkodok, hogy lehet másnak lehet kevesebbet érnék."

Ilyenkor kell lelépni. Bizonytalanabb lányoknál már is elindítja az önértékelés csökkenését.

2021. szept. 27. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!