Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy eltartott nő vagyok? Nagyon fájó mondat volt ez nekem!
Jelenleg GYEDEN vagyok a kislányommal, aki nyáron két éves lesz, és bár 3 évig tervezek itthon lenni amikor már csak a sima gyest fogom kapni! Viszont terhessegem előtti időszakra több éves munka áll mögöttem! Holott a férjem nem csak most de akkor is külföldön dolgozott, és mégsem rátámaszkodtam.
Ma este beszélgettünk és egyszer csak azt vágta a fejemhez hogy senki nem tartana engem el.... Természetesen közös kasszán vagyunk és bár az én és az ő pénze között rengeteg a különbség mégsem érzem én magam eltartottnak, de nem csak most hanem kislányom előtt sem!
Otthon vagy a közös gyermeketekkel, amit együtt terveztetek, együtt akartatok és képes eltartottnak nevezni?WOW.Micsoda férfi!!
Könnyű abba belerúgni, aki belekényszerült egy pillanatnyi helyzetbe, amit jogosan tölt éppen.
Arcon köpném a férjem, ha ilyet mondana és remélem csak azért mondta, mert odáig fajult a veszekedés, hogy már nem voltak ész érvei, csak sértegetni tudott.
"bár az én és az ő pénze között rengeteg a különbség"
igen
Ha te visszamennél dolgozni, neki nem kellene a családjától távon, külföldön güriznie?
Alapesetben nem, a gyermekkel otthon lévő nő nem kitartott. De szerintem elég nagy luxus 3 évig otthon maradni. Mert a gyed se valami sok, de a gyes aztán szinte nulla.
Köszi mindenkinek a választ!!
Tervezett baba volt, a szex pedig úgy áll hogy inkább nekem lenne okom kifelé kacsingatni hisz ő majdnem hogy megvan nélküle, én viszont cseppet sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!