Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy eltartott nő vagyok? Nagyon fájó mondat volt ez nekem!
Jelenleg GYEDEN vagyok a kislányommal, aki nyáron két éves lesz, és bár 3 évig tervezek itthon lenni amikor már csak a sima gyest fogom kapni! Viszont terhessegem előtti időszakra több éves munka áll mögöttem! Holott a férjem nem csak most de akkor is külföldön dolgozott, és mégsem rátámaszkodtam.
Ma este beszélgettünk és egyszer csak azt vágta a fejemhez hogy senki nem tartana engem el.... Természetesen közös kasszán vagyunk és bár az én és az ő pénze között rengeteg a különbség mégsem érzem én magam eltartottnak, de nem csak most hanem kislányom előtt sem!
Mi változna, ha elváltok? Ugyanúgy csak hétvégén látja a gyerekét. Viszont a te több pénzt kapsz, hisz fizeti a gyerektartást, és nyugodt lélekkel kereshetsz olyat, aki nem csak az ágyban elégít ki, de meg is bécsül.
Van még kérdés?
Egyébként meg nem tudom, hogy állna a szája, ha a kezébe nyomod a gyereket, hogy mától az ő feladata, oldja meg, te elmentél dolgozni, majd egy hét múlva jössz.
Én ezt tényleg nem értem. Ha egy nő 1 évvel vagy kevesebb idővel szülés után megy vissza dolgozni, akkor rossz anya, és minek az ilyennek gyerek.
Ha tovább marad otthon egy, akkor meg eltartott és húzza meg magát.
Kedves mindenki, aki szerint egy GYEDen lévő anya eltartott nő! Az a kérdésem, hogy nektek mégis mi felelne meg, mit csináljon egy nő, hogy nektek jó legyen? Vagy kifejezetten jó érzés, hogy bunkózhattok vele?
Kérdező, nem, nem vagy "eltartott", ugyaqnis a kedves férjed nem doglozhatna külföldön ilyen nagy nyugalomban, hogyha nem lennél te, aki gondoskodik a kicsi gyerekről, akit ugyebár ő ugyanúgy vállalt, mint te. Ki lehet számolni, mennyibe kerül a bébiszitter meg a takarítónő, és utána lehet magyarázni, hogy ki az eltartott.
Nem tudom milyen a kapcsolatotok amúgy, de én is szoktam meggondolatlanságból olyanokat elszólni, ami utána borzalmasan esik, mert köze nem volt az igazsághoz.
Amikor valaki tehetetlenségében már csak sértegetni tud, mert már az ész elfogyott, akkor ez történik.
Nem a férjedet akarom védeni, mert ha valóban így gondolja és korábban is tett már utalásokat arra, hogy benne ez már tényleg megfogalmazódott valamikor, csak most bukott ki, akkor viszont elgondolkoznék kivel vagyok együtt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!