Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek rosszul esne ez a mondat a parotoktol?
Figyelt kérdés
Ezt egy baratjanak mondta “igen tudom hogy nem a legszebb es vannak nala sokkal szebbek, de olyan belsoje van mint senki masnak”2020. máj. 7. 16:33
2/12 anonim válasza:
Mindenkinél van szebb :) szerintem fontos hogy tisztában van a belső értékeiddel
3/12 anonim válasza:
Először biztos, de csak az egó miatt. Mindenki tudja magáról hogy milliószor jobban kinéző palik és csajok vannak nála, ez nem nagy okosság. Ugyanúgy a pasidnak sincs 10/10-es külsője, lehet még a 6-ost se éri el. Lényeges? Nem, az a kérdés a vonzalom megvan-e és milyen vele együtt, milyen személyisége van, stb..
4/12 A kérdező kommentje:
Koszi nektek!
2020. máj. 7. 16:49
5/12 anonim válasza:
Ez rosszul esne, mert ebből az jön le, hogy nem igazán tetszel neki. Sőt! ha valaki szerelmes, akkor szépnek látja a párját, akkor is, ha tudja, hogy mások talán nem annyira.
6/12 anonim válasza:
Há nemtudom....én nem tartom magam hisztis nőnek, egyáltalán nem vagyok az és tisztában is van az ember azzal persze hogy nem ő a világon a legszebb.
De mégis valahogy hallani ezt a párodtól...a tény az tény nyilván. Csak valahogy olyan furcsán veszi ki magát hogy az az ember mondja akinek a legszebb léne legyél.
7/12 anonim válasza:
Megértem, hogy rosszul esik, de mégis az jön le belőle, hogy nagyon odavan érted.
9/12 anonim válasza:
Elég szerencsétlen a megfogalmazás.
Ez a "nem a legszebb" jelentheti azt hogy nem túl szép, de azt is, hogy van nála szebb. Én a barátnőmet nagyon szépnek tartom (ő már kevésbé tartja magát annak), de pl. mindketten egyetértünk abban, hogy Keira Knightly szebb.
10/12 anonim válasza:
Inkabb csak a haverjat oktatta ezzel, h ne a modell csajokba keresd feltetlenul az igaz szerelmed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!