Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek rosszul esne ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek rosszul esne ez a mondat a parotoktol?

Figyelt kérdés
Ezt egy baratjanak mondta “igen tudom hogy nem a legszebb es vannak nala sokkal szebbek, de olyan belsoje van mint senki masnak”
2020. máj. 7. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul is esne meg jól is, de mivel nem a szemembe mondta (tehát nem volt tapintatlan), úgy lennék vele, hogy ezeket az érzéseket magamban kell lerendeznem, ő nem követett el hibát. Szerintem ennyitől nem fog megkérdőjeleződni az irántad való szeretete, sőt. Nyilván nem lenne a párod, ha nem fogadná el a külsődet olyannak, amilyen.
2020. máj. 7. 18:48
 12/12 anonim ***** válasza:
68%
Itt ahány ember annyi válasz. Én sem szeretem azokat a fullos csajokat akiknek olyan kerek mindene mint egy labda és akiket mindenki gyönyörűnek tart, meg hát nem is engedhetem meg magamnak, gondolom a barátod is igy van vele. Félre ne érts, nem az hogy beéri veled, egyáltalán nem, csak beismeri hogy egy "átlagos" lány vagy, aki természetes szépség, igaz felül lehet múlni sok sok belefektetett pénzzel és idővel meg hát egy szóval nem mondja hogy csak a belsőd miatt van veled. Én mint férfi azt mondom, nem akart megbántani, becsüld meg mert szeret, csak rosszul jött ki számára.
2020. máj. 7. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!