Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gyűlölik a nők az alacsonyabb férfiakat?
28! Minősítő megnyilvánulás nem mondom.
Azért tettem ki a kérdést mert láttam itt érdekes eszme cseréket a témában, és megfigyeltem, hogy mit mutat a valóság. Van egy női réteg akik csak arra jók, hogy az ilyen bugyuta, szellemi gyenge oldalakon, meg a munkahelyükön riszálják a kis…Semmi többre. Ráadásul pont azok a nők kezdik ki egymást is a legbrutálisabban akik azokat a férfiakat kik valamilyért nem szimpatikusak nekik. Igen, én 188 cm vagyok és a legjobb barátom 169. Beszéltem vele erről és elmondása szerint ő nem szeret ezzel foglalkozni mert tudja mi az igazság…Köszönöm a válaszokat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire feldühíti az embereket ha én testem fel a kérdést.
A nők nagyon tudnak egymással is háborúzni, s ez mindent megmagyaráz.
Ezt ti nők is tudjátok. Jobb lenne mindenkinek, ha uralkodnátok az állatias viselkedésen. Persze vannak nők kik nem tartoznak ebbe a kategóriába. Sőt, inkább ők is elszenvedői azoknak a nőknek kik csak egy hatalmas élettől kapott pofontól értik meg, hogy nem is olyan a világ mint azt addig gondolták.
Érdekli a másik ember, de amikor férfiak hisztériás rohamot kapnak, mert egy haverjukat nem szopják le, az azért hihetetlen.
A te példád is mutatja, hogy a férfiak nagyon vakok, nem veszik észre, ha át vannak baszva.
jah, mi uralkodjunk az állatias viselkedésünkön, de te hisztizel azért, mert valaki nem kúr a haveroddal.
ezigen
Talán uralkodjatok ti az ösztöneieteken és ne vegyétek utálatnak azt, ha valaki nem fekszik le egy másikkal szánalomból, mert az alacsonysága miatt abszolút nem tartja vonzónak, hanem tartsátok ezt tiszteletben nyomulás helyett, mert az szül utálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!