Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért gyűlölik a nők az alacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért gyűlölik a nők az alacsonyabb férfiakat?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy az alacsonyabb férfiakhoz számkivetettként viszonyul a társadalom, mert a nők nagy része szinte szégyell egy alacsonyabb (165-175) férfival megjelenni. És persze mivel a nők nagy része kiveti őket, így a társadalom is úgy kezeli ezeket a férfiakat mint régen a feketéket vagy más kiközösített embereket.
2021. szept. 26. 14:16
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

28! Minősítő megnyilvánulás nem mondom.

Azért tettem ki a kérdést mert láttam itt érdekes eszme cseréket a témában, és megfigyeltem, hogy mit mutat a valóság. Van egy női réteg akik csak arra jók, hogy az ilyen bugyuta, szellemi gyenge oldalakon, meg a munkahelyükön riszálják a kis…Semmi többre. Ráadásul pont azok a nők kezdik ki egymást is a legbrutálisabban akik azokat a férfiakat kik valamilyért nem szimpatikusak nekik. Igen, én 188 cm vagyok és a legjobb barátom 169. Beszéltem vele erről és elmondása szerint ő nem szeret ezzel foglalkozni mert tudja mi az igazság…Köszönöm a válaszokat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire feldühíti az embereket ha én testem fel a kérdést.

A nők nagyon tudnak egymással is háborúzni, s ez mindent megmagyaráz.

Ezt ti nők is tudjátok. Jobb lenne mindenkinek, ha uralkodnátok az állatias viselkedésen. Persze vannak nők kik nem tartoznak ebbe a kategóriába. Sőt, inkább ők is elszenvedői azoknak a nőknek kik csak egy hatalmas élettől kapott pofontól értik meg, hogy nem is olyan a világ mint azt addig gondolták.

2021. szept. 26. 17:40
 32/37 anonim ***** válasza:
Tudjuk, hogy seggdugó vagy, ne magyarázkodj.
2021. szept. 26. 18:24
 33/37 anonim ***** válasza:
31. A legtöbb nő szerintem nem tudja elképzelni, hogy érdekel téged egy másik ember. Nők közötti barátságokat meg lehet tekinteni, jó például szolgálnak arra, hogy a véleményüket sem szabad meghallgatni. (a legtöbb esetben! még mindig akadnak itt-ott normális, hiúságtól mentes emberek <- ugyanilyen rossz véleménnyel vagyok a férfiak többségéről is, csak más vonatkozásban)
2021. szept. 26. 19:54
 34/37 anonim ***** válasza:
Nem gyűlöljük az alacsony férfiakat, maximum ignoráljuk. Én 165 centi vagyok, 175 alatt nem szívesen jönnék össze senkivel. Mindenkinek megvannak a preferenciái.
2021. szept. 26. 20:29
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Érdekli a másik ember, de amikor férfiak hisztériás rohamot kapnak, mert egy haverjukat nem szopják le, az azért hihetetlen.

A te példád is mutatja, hogy a férfiak nagyon vakok, nem veszik észre, ha át vannak baszva.

2021. szept. 26. 20:42
 36/37 anonim ***** válasza:

jah, mi uralkodjunk az állatias viselkedésünkön, de te hisztizel azért, mert valaki nem kúr a haveroddal.

ezigen

Talán uralkodjatok ti az ösztöneieteken és ne vegyétek utálatnak azt, ha valaki nem fekszik le egy másikkal szánalomból, mert az alacsonysága miatt abszolút nem tartja vonzónak, hanem tartsátok ezt tiszteletben nyomulás helyett, mert az szül utálatot.

2021. szept. 26. 22:39
 37/37 anonim ***** válasza:
A világ pedig olyan, mint gondoljuk: az átlag női magasság alacsonyabb, mint az átlag férfi magasság. Aki arra számít, hogy nála magasabb partnere lesz, az valószínűleg nem téved sokat.
2021. szept. 26. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!