Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért gyűlölik a nők az alacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért gyűlölik a nők az alacsonyabb férfiakat?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy az alacsonyabb férfiakhoz számkivetettként viszonyul a társadalom, mert a nők nagy része szinte szégyell egy alacsonyabb (165-175) férfival megjelenni. És persze mivel a nők nagy része kiveti őket, így a társadalom is úgy kezeli ezeket a férfiakat mint régen a feketéket vagy más kiközösített embereket.
2021. szept. 26. 14:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez amiatt van , mert pl.: az oroszlánoknál minél nagyobb valami anál inkább letudja győzni a riválisait. Az alacsony srácok feladata megtalálni azt amiben jók 2 okból: egy oldalról mindenki nagy valamiben. 2 az alacsonyságnak a fürgeség és a kisebb fogyasztás az előnye. Szerintem
2021. szept. 26. 14:34
 12/37 anonim ***** válasza:
78%
A közöny, és az utálat továbbra sem ugyanaz. És persze... Természetesen elhisszük, hogy 188 centi vagy, és ezt tapasztalod. Érdekes, hogy én 30 év alatt nem tapasztaltam ilyesmit. Pedig volt több alacsonyabb párom, és vőlegényem is az (170 cm). Senki nem kezeli számkivetettnek, se munkahelyen, se baráti társaságban, se edzésen.
2021. szept. 26. 14:34
 13/37 anonim ***** válasza:
85%
Annál* nem anál :)
2021. szept. 26. 14:35
 14/37 anonim ***** válasza:
79%

188cm-el hogy lennének ilyen tapasztalataid? Egyáltalán hogy jön ide a gyűlölet? Azért, mert valakinek nem az ízlése, még szó nincs erről.

Én 159cm vagyok, nekem ez a magasság tökéletesen megfelel.

2021. szept. 26. 14:44
 15/37 anonim ***** válasza:
77%

Nem gyűlölöm az alacsonyabb férfikat, hiszen a magasságuk nem ad rá okot, hogy rossz szemmel nézzek rájuk. 176 cm vagyok, magasabb édesapámnál és néhány haveromnál és kollégámnál, mégis mindegyiküket remek embernek tartom és élvezem a társaságukat. Kamaszkorom nagy szerelme is Daniel Radcliffe volt, aki 165 cm.

Annyi van, hogy alapvetően mindig a magasabb férfiakat tartottam vonzónak (nyilván van pár kivétel), így egy kapcsolatot is szívesebben kezdtem volna magasabb férfival, ha csak ezt nézzük. A barátom magas (185 cm körül van, de sose mértem le), és számomra ez egy vonzó külső jegye. Viszont ha csak az a bajom lett volna vele külsőleg, hogy pár centivel alacsonyabb, mint én, ugyanúgy összejöttem volna vele.

2021. szept. 26. 14:45
 16/37 A kérdező kommentje:
Nagyon egy agyment oldal ez. Sajnálom hogy egy ilyan jellegű kérdést nem lehet kiírni az nélkűl, hogy támadás ne érjen bárkit.
2021. szept. 26. 14:46
 17/37 anonim ***** válasza:
56%
Én 169 vagyok, és rendre látok az utcán olyan párokat, ahol a pasi alig magasabb nálam, vagy éppen alacsonyabb. Az, hogy valaki nem jár alacsonyabb férfivel, még igen messze van a gyűlölettől.
2021. szept. 26. 14:51
 18/37 anonim ***** válasza:
83%

Pfú de korlátolt vagy.

"Azt tapasztalom."

Mi meg nem.

2021. szept. 26. 14:52
 19/37 anonim ***** válasza:
71%

te beteg vagy. senki nem gyuloli vagy nezi le oket, ez egyedul a te megkeseredett, frusztralt agyszulemenyed.

az mas kerdes, hogy en 178 centis nokent nem jonnek ossze nalam alacsonyabb ferfival, de emiatt nem nezem le oket, vannak alacsony ferfi baratiam, akiket kedvelek vagy esetleg alacsony ismeroseim, rokonaim, akiket tisztelek es becsulok. nem ezen fog mulni. persze aki ilyen agybeteg, tevkepzetes idiota, annak ezt aztan lehet magyarazni.

2021. szept. 26. 14:55
 20/37 anonim ***** válasza:
46%
Nem hinném, hogy gond lenne az alacsonyabb (átlagos férfiakkal). Nekem az első feleségem magasabb volt és lett egy nagy fiam, aki örül, hogy magasabb/súlyosabb nálam. Amúgy az ember magassága 180-nál véget ér a többi az mutáns (GMO-s kaja, növekedési hormon).
2021. szept. 26. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!