Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gyűlölik a nők az alacsonyabb férfiakat?
188cm-el hogy lennének ilyen tapasztalataid? Egyáltalán hogy jön ide a gyűlölet? Azért, mert valakinek nem az ízlése, még szó nincs erről.
Én 159cm vagyok, nekem ez a magasság tökéletesen megfelel.
Nem gyűlölöm az alacsonyabb férfikat, hiszen a magasságuk nem ad rá okot, hogy rossz szemmel nézzek rájuk. 176 cm vagyok, magasabb édesapámnál és néhány haveromnál és kollégámnál, mégis mindegyiküket remek embernek tartom és élvezem a társaságukat. Kamaszkorom nagy szerelme is Daniel Radcliffe volt, aki 165 cm.
Annyi van, hogy alapvetően mindig a magasabb férfiakat tartottam vonzónak (nyilván van pár kivétel), így egy kapcsolatot is szívesebben kezdtem volna magasabb férfival, ha csak ezt nézzük. A barátom magas (185 cm körül van, de sose mértem le), és számomra ez egy vonzó külső jegye. Viszont ha csak az a bajom lett volna vele külsőleg, hogy pár centivel alacsonyabb, mint én, ugyanúgy összejöttem volna vele.
Pfú de korlátolt vagy.
"Azt tapasztalom."
Mi meg nem.
te beteg vagy. senki nem gyuloli vagy nezi le oket, ez egyedul a te megkeseredett, frusztralt agyszulemenyed.
az mas kerdes, hogy en 178 centis nokent nem jonnek ossze nalam alacsonyabb ferfival, de emiatt nem nezem le oket, vannak alacsony ferfi baratiam, akiket kedvelek vagy esetleg alacsony ismeroseim, rokonaim, akiket tisztelek es becsulok. nem ezen fog mulni. persze aki ilyen agybeteg, tevkepzetes idiota, annak ezt aztan lehet magyarazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!