Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért gyűlölik a nők az alacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért gyűlölik a nők az alacsonyabb férfiakat?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy az alacsonyabb férfiakhoz számkivetettként viszonyul a társadalom, mert a nők nagy része szinte szégyell egy alacsonyabb (165-175) férfival megjelenni. És persze mivel a nők nagy része kiveti őket, így a társadalom is úgy kezeli ezeket a férfiakat mint régen a feketéket vagy más kiközösített embereket.
2021. szept. 26. 14:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
65%

188 centi vagy, hogyne.. en meg palvin barbi.

erdekes, hogy magas ferfikent ennyire foglalkoztat az alacsony ferfiak sorsa. nekem pl. vekony nokent eszembe se jutna pl. olyanokert hisztizni oldalakon az, hogy miert nezik le a kover noket.

azert valahol vicces, hogy annyira fobias vagy, h meg egy anonim oldalon sem mered bevallani, hogy alacsony pasi vagy. itt egyedul te nezed le magad az alacsonysagod miatt.

illetve a nok tarskeresesi preferenciait probalod meg rahuzni a tarsadalomra, mert neked az egesz eleted az elerhetetlen nok korul forog.

trasadalom NEM egyenlo nok, es nok tarskeresesi preferenciai NEM egyenlo azzal, hogy altalanossagban hogyan viszonyulnak a ferfiakhoz. buta vagy, sajnos.

2021. szept. 26. 15:02
 22/37 anonim ***** válasza:
56%

20: te is eleg frusztralt lehetsz az alacsonysagod miatt, ugye? erdekes, dednagyapam is 185-190 koruli, feltunoen magas ferfi volt, abban az idoben meg plane. biztos a GMO-s kaja, miatt, mi? egyebkent is vannak magasabb nemezetek, pl. hollandok, svedek, ahol nem 170 az atlag pasi, es regen se annyi volt, akkor ok mik, mutansok?

igen, az emberek egyre magasabbak szerencsere, de ez reszben az egeszsegesebb eletmodnak, fejelettebb taplalkozasnak es orvostudomanynak koszonehto. de majd megmondom a pasimnak meg tesomnak, hogy igazabol ok MUTANSOK, lol.

2021. szept. 26. 15:06
 23/37 anonim ***** válasza:
87%

"gyűlölik" oké..

Csak azokat gyűlöljük akik azt hiszik hogy gyűlölet nem vonzónak találni őket.

2021. szept. 26. 15:10
 24/37 anonim ***** válasza:
78%
Abszolút nem vagyok frusztrált, sőt soha nem volt gondom ezzel. Soha nem érdekeltek a paráim. A történelmi nagyok is kicsik lásd O.V🤣
2021. szept. 26. 15:17
 25/37 anonim ***** válasza:
81%
Nem tartom őket vonzónak, de nem is gyűlölöm őket. Azért ahhoz, hogy valakit gyűlöljek, meg kell dolgozni.
2021. szept. 26. 15:26
 26/37 anonim ***** válasza:
15%
Nem hiszem, hogy a férfiakat kellene sajnálni ezekben az esetekben, hisz azok a nők, akikről szó van, zárnak ki egy csomó lehetőséget az életükből és köztük lehet a legjobbakat is. A férfiak meg csak elkerülik a felszínes nők nagyobb részét. (nem felszínesség az, hogy nálad magasabb vagy magas párt szeretnél, csak ha ez ahhoz vezet, hogy egyes emberekhez máshogy viszonyulsz és itt mindegy kit-mennyire tisztelsz/becsülsz szóban vagy írásban)
2021. szept. 26. 15:43
 27/37 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Nincs köztük többkomplexusos mint a 188cm-es férfiak között.

Úgyhogy én ezt abszolút nem tapasztaltam.

2021. szept. 26. 16:09
 28/37 anonim ***** válasza:
74%

#6: "Kérlek ne ítélj meg ismeretlenül…"

Na, elmész te a p*csába, kérdező. Mások szemében a szálkát, sajátodban a gerendát, mi?

2021. szept. 26. 16:21
 29/37 anonim ***** válasza:

Hagyjátok! A kis lúzer kérdező így akarja pidesztálra emelni magát, hogy a kis pasikat akarja komplexusossá tenni a nők által.

Nem, kérdező mi imádjuk a kis pasikat.

Üdv., sok sok nőtársammal együtt.

2021. szept. 26. 16:31
 30/37 anonim ***** válasza:

már megint mi a faszt csináltam? :O

32N

2021. szept. 26. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!