Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam vagy inkabb ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam vagy inkabb ne?

Figyelt kérdés

Ha jol elvagy egy sraccal de meg nem talalkoztatok, ugy irogattok egymassal mintha egyutt lennetek becezgetitek egymast, azt is megbeszelitek h ha talalkoztok utana egyutt lesztek de viszont a srac ugyanugy beszelget mas nokkel es kuldozgeti magat masoknak.. ez oke?😕

Csak nem szeretnem ha a baratnom csalodna megegyszer.. probaljam meg lebeszelni rola vagy inkabb hagyjam?

2021. szept. 24. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

ezzel az esettel megjegyzem többször voltam így, sajnos elég sok baj van

az megtörténhet h már papíron egy pár még ha nem is találkoztak egymással csak online dumáltak ez eddig tiszta

de az a fél amelyik emelett hasonló célzattal több másik emberrel is irogat nem az a fajta aki sajnos hűséges és normális társ lenne

vagy is én eddig így vettem észre

ettől függetlenül lehet a bnődnek szerencséje, csak figyelmeztesd rá h ne nagyon élje bele magát

csak mert amit online dumálnak az egy dolog, még ha tökéletesnek is tűnik onnantól lesz valóság h találkoznak és onnantol fog majd minden más is kiderülni

hogy milyen is valójában a másik, de ilyenkor az emberek hajlamosak elötte fejben a másikat jobbnak és szebbnek látni mint valójában és ebbe a képbe beleszeretni, így marha nagy arcra eséshez is vezethet az egész ha nem vigyáz

per pillanat mint barátnője nem tudsz mit csinálni vele, hiszen érzései vannak a srác iránt lehet szerelem is van benne és te itt már nem tehetsz semmit, neki kell kijárnia ezt az utat és megtapasztalni mi lesz belőle te annyit tehetsz h mellette álsz és támogatod és elmondod te mit látsz az egészből amikor valami probléma zavarja majd a sráccal kapcsolatban, mivel te tisztán láthatsz nem úgy ő aki rózsaszín ködben bolyong per pillanat

2021. szept. 24. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha még nem is találkoztak, hogy dönthetik el előre, hogy "együtt lesznek"? Lehet, nem is jönnek be egymásnak élőben.

A személyes találkozóig kár így tervezgetni meg elvárni, hogy a másik is úgy tegyen, mintha már kapcsolatban volnának.

2021. szept. 24. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Sosem értettem az olyan embereket, akik nem is találkoztak még és már olyanokat írnak egymásnak, hogy ha majd együtt leszünk és társai. Jelenleg a srác szingli, így azt csinál, amit akar.
2021. szept. 24. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Ostoba szegény.
2021. szept. 24. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Erre szoktam azt mondani mindig :ezt neki kell megélnie. Hagyd, hogy tapasztaljon.
2021. szept. 24. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!