Hagyjam hogy megszoljanak feleségem szülei,vagy védjem meg magam,és mondjam meg inkább feleségem körmére nézzenek?
"Altalaban van munkám"
És miért csak általában? Nem is keresel? Ne csodálkozz, ha nincs jó vélményük mrólad.
"mert én mindennek a felét kifizettem"
Még szép!
elverte a végkielégítést amit kapott,sőt minden pénzt elver ami nem kell a családi kasszába,szóval vagy ..... Akkor jelenleg a feleséged sem dolgozik?
Szerintem amíg nem a feleséged szüleidtől kérsz kölcsön, semmi közük ahhoz, hogy dolgozol-e vagy sem. Nyilván olyan szinten van közük, hogy beszélgethettek róla kivel mi van, azt viszont ne hagyd, hogy megszóljanak. A te életed!
Az, hogy megvéded magad az nem egyenlő azzal, hogy a feleségedre mutogatsz, hogy ő mit csinál. Mond meg, hogy ne szóljanak bele az életedbe.
Véleményük nekik is lehet, az már a te döntésed, hogy magadra veszed-e vagy sem.
Amúgy az tényleg alap dolog, hogy mindennek állod a felét.
Kíváncsi lennék mi az hogy "elverte a pénzt". Költeni mert magára?
Ilyet benyögnél nekem a lányomról rosszabb veleménnyel lennék rólad mint amúgy.
Akkor jelen pillanatban még van megtakarításod amit a legutóbbi munkábol raktál el, és abbol fizeted mindennek a felét?
Vagy csak akkor osztod be jól mikor épp van munkád, és most az asszony tart el?
Ha nem vagytok közös kasszán, ami nekem mindig is fura volt de egyre magyobb divat, akkor ami a feleségednek maradt a havi kiadások felett oda teszi ahová akarja és ettől neked még illene melózni.
De a szülőknek persze nem sok beleszólásuk van ebbe, ha az asszonynak megfelel igy.
vaaaagy mi lenne, ha felnőtt emberként viselkednétek mindannyian
ne a szüleinek akarj megfelelni, hanem magadnak és a feleségednek
Volt már.
Még mindig autóban méred a sikert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!