Merjek lépni esetleg én, vagy inkább hagyjam?
Adott egy srác akivel egy helyen dolgozunk, nagyjából minden hétköznap látjuk egymást.
Az elején nem is nagyon vettem észre😅, de egy 2-3 hete már bejön. Mindig köszön, de igazából mindenkinek, különösebb jelei nincsenek, hogy kölcsönös lenne az érzés. Viszont elég sokszor veszem észre, hogy néz (én is szoktam néha, lehet csak idegesíti😅😂).
Instagrammon követjük egymást, illetve Facebookon is ismerősök vagyunk kb. 2 hete, de én se írtam még rá és ő se rám.
Talán a legnagyobb probléma, ami miatt én nem tudnék személyesen odamenni hozzá, hogy a haverjai is ott dolgoznak és folyamatosan velük van (nyilván érthető) és nem tudom mit gondolnának rólam, annyit meg nem biztos, hogy megér, hogy lejárassanak.
A lényeg tehát, hogy még várjak egy kicsit és később talán írjak rá én, vagy esetleg várjam hátha ő ír rám?
(kicsit félek az elutasítástól, sőt nem is kicsit, mivel utána is minden nap látnám..)
írj rá, minek vársz.
lehet ő is rád vár
Írj rá nyugodtan, ma már nem gáz ha a lány kezdeményez. ;)
Az elutasítástól ne félj, az embernek tanulni kell valamiből, és amúgy sem a világ vége. Inkább az elutasítás, mint az hogy meg sem próbálod. Sajnos tapasztaltam.
Írj rá, szeretjük, ha a lány is tesz valamit a kapcsolatért: akár kezdeményez is. Hajrá, ismerkedj vele!
19F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!