Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi köze van a szerelmi kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi köze van a szerelmi kapcsolatnak a helyesírás hoz és a számoláshoz?(és ráadásul diszlexiás is de ezt a másik fél nem tudja)?

Figyelt kérdés

2021. szept. 24. 09:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Sok ember lehet jó az ágyban, egy csak egy része a kapcsolatnak. Beszélgetni is lehet sok emberrel, csak az nem mindegy, hogy miről. Látod, te sem érted meg amit mondok, miről beszélgetnénk mi?

A volt párommal sokat beszélgettünk teológiáról, klasszikus és modern filozófiáról, történelemről. Szépirodalmat kevesebbet olvasott, de próbált igényes műveket, amikről aztán sokat beszélgettünk. Sosem gondoltam volna anno a gimnáziumban, hogy valakivel még egyszer A Karamazov testvérekről fogok eszmecserét folytatni a karácsonyi vacsoránál. Mondjuk én ilyen vagyok, és ehhez nehéz társat találni, de ez a szint. Kérlek, meséld el, hogy egy olyan ember aki nem tud leírni helyesen három mondatot, hogyan ütné meg ezt a szintet.

2021. szept. 25. 08:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Meg lehet találni a közös témát a pároddal vagy a szerelmünkel
2021. szept. 25. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
#12 A párommal, aki művelt, olvasott és intelligens. Olyan nem lesz a párom, aki nem az. Ismételten hangsúlyozom, hogy nem az emberi értékeit szóltam le.
2021. szept. 25. 19:36
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

mondjuk veled nem csak a helyesiras hianya a gond (ok, diszlexia, tegyuk fel..), hanem olyan egyszerunek tunsz, mint egy faek az iraskeptol eltekintve is.

hogy jon az ide hogy valaki jo az agyban?! es?!! mintha ez lenne a legfontosabb erv egy kacsolat mellett.

2021. szept. 26. 05:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem kell bántani az embereket olyan a milyen valaki az 1gy szerüt szereti
2021. szept. 26. 09:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Senki nem TÉGED bántott személyesen, csak a kérdésedre válaszoltunk általánosságban.

Kár, hogy ezt sem érted meg.

2021. szept. 26. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!