Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi köze van a szerelmi kapcsolatnak a helyesírás hoz és a számoláshoz?(és ráadásul diszlexiás is de ezt a másik fél nem tudja)?
Sok ember lehet jó az ágyban, egy csak egy része a kapcsolatnak. Beszélgetni is lehet sok emberrel, csak az nem mindegy, hogy miről. Látod, te sem érted meg amit mondok, miről beszélgetnénk mi?
A volt párommal sokat beszélgettünk teológiáról, klasszikus és modern filozófiáról, történelemről. Szépirodalmat kevesebbet olvasott, de próbált igényes műveket, amikről aztán sokat beszélgettünk. Sosem gondoltam volna anno a gimnáziumban, hogy valakivel még egyszer A Karamazov testvérekről fogok eszmecserét folytatni a karácsonyi vacsoránál. Mondjuk én ilyen vagyok, és ehhez nehéz társat találni, de ez a szint. Kérlek, meséld el, hogy egy olyan ember aki nem tud leírni helyesen három mondatot, hogyan ütné meg ezt a szintet.
mondjuk veled nem csak a helyesiras hianya a gond (ok, diszlexia, tegyuk fel..), hanem olyan egyszerunek tunsz, mint egy faek az iraskeptol eltekintve is.
hogy jon az ide hogy valaki jo az agyban?! es?!! mintha ez lenne a legfontosabb erv egy kacsolat mellett.
Senki nem TÉGED bántott személyesen, csak a kérdésedre válaszoltunk általánosságban.
Kár, hogy ezt sem érted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!