Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy azok a nők, akiknek kis mellük van, azok jobban szeretnék hogy a férfiak ragaszkodjanak a melleikhez(aka mellszerelmesek), míg az olyan nők, amelyeknek van mit fogni, azok nem igazán szeretik az ilyen mellszerelmes férfiakat?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 20:55
1/17 anonim válasza:
Mivel ez a dolog csak a te fejedben létezik, mi nem tudunk rá válaszolni.
Sorry 🤷♂️
2/17 anonim válasza:
Kismellű nőként pont nem így gondolkodok a témáról. Nekem mindig is az számított, hogy ne zavarja, hogy kicsi, és ennyi.
3/17 anonim válasza:
Kell a megerősités,hogy jók úgy ahogy vannak.
Akinek meg nagy azok tudják,hogy nagy és az kell annak aki velük van.
4/17 anonim válasza:
Érdekes megfogalmazás...
Mellszerelmes🤭
Azért én olyat választok aki szerelmes az óriás melleimbe is.. magyarul fogadjon el szőröstől-bőröstől!
5/17 anonim válasza:
Kicsi a mellem, sosem volt téma, sem akadálya kapcsolatnak. Akinek tetszettem a mellem is tetszett. Szerintem fogalmad sincs, hogy miről beszélsz.
7/17 anonim válasza:
Nekem kis mellem van és nem szeretem, ha valaki a melleimet babusgatja. Nem hiába szálkásítottam le magam annyira, hogy ne legyen B-nél nagyobb mellem. Erogén zóna nyilván, de azt undorítónak tartom, ha valaki nyomkorássza meg bámulja.
8/17 anonim válasza:
Első barataimmal szinte soha nem voltam/nem szexeltem meztelenül/felső nélkul.
Ennyit erről.
Csak olyan srácoknak mertem levetkőzni, akik nem érdekeltek mit latnak gondolnak nem akartam tőlük ugy semmit, csak szexeltünk néha.
9/17 anonim válasza:
Szerintem pont ellenkezőleg...
Akinek nem volt nagy, nem fordított rá akkora figyelmet. Akinek nagy volt ő igényelte is, hogy foglalkozzak velük.
10/17 anonim válasza:
A férfiak többsége örül ha nőhöz jut, nem fognak akadékoskodni azon, hogy hogy néz ki részleteiben. Van kibe belerakni, aztán helló. Na jó, a kötelező jópofizás még belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!