Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfojt pedig még a randinal sem tartunk. Kedvesen lekoptatni? hogyan?!
El kezdtem ismerkedni, egy szimpatikus aranyos egyén volt az első napokban. Azóta viszont betegesen tapad, nincs 1 pillanat nyugtom sem, folyamatosan csörög a telefon, ha a mobil nem, akkor a vezetékes. Nekem ez sok.
Rá tesz egy lapáttal, hogy a testvére ugyan ott dolgozik ahol én, magasabb pozícióban.
Hogy jöjjek ki ebből, munkahely váltás nélkül?
“ Röviden tömören : elkezdtunk ismerkedni, de rá jöttem, hogy még sem szeretném ezt az egészet.
Ő már olyanokat ír, hogy ha együtt fogunk élni stb stb...
Nem is randiztunk még, csak látásból ismerjük egymást.”
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, ugyanugy a joszivusegem nem engedte, hogy megbantsam a fiut.
A mai napig nem ertem, hogy lehettem annyira vak (mint te), hogy romantizaltam az ertelmes esszel beteges dolgait.
A vege rendorsegi ugy lett, nemcsak engem, hanem minden ismerosomet (cslad, baratok, munkahely) zaklatott, zsarolt, fenyegetett, a legvegen mar olyanokkal fenyegetett, hogy a szuleimre ragyujtja a hazat es a tobbi.
Kerlek ne tedd ezt magaddal.
Ha valaki talalkozo nelkul mar azt tervezi, hogyan fogtok egyutt elni, illetve ALLANDOAN hivogat, az egesz egyszeruen BETEGES szemelyiseg.
Ne romantizald a dolgot, mert nagyon meg fogod egetni magad.
Minél tovább húzod annàl rosszabbat teszel vele.
Lehet a tesójàval kellene dumàlnod, ő nincs èrzelmileg túlfűtve és nem làt bele többet.
11-es vagyok
Hogy a kerdesedre valaszoljak, a helyedben fokozatosan de nagyon hatarozottan epitenem le, amikor hivogat SOHA SOHA SOHA ne vedd fel a telefont.
Ha irogat, valaszolj 2 szoban, ha megkerdezi mi bajod, ird azt szemelyes problemaid vannak, amik teljesen lefoglalnak, de nem szeretnel tola beszelni.
Ha pattog, akkor allitsd le hatarozottan, hogy neked ez tul sok.
A lenyeg, hogy ne azt erezze, hogy te visszautasitod, inkabb azt, hogy most nem aktualis, aztan szevasz.
Az ilyen beteges szemelyeknel nem art ovatosnak lenni.
#9 "Igazán undorító vagy már ne is haragudj."
Es a pasi aki egyuttelesrol beszél úgy hogy még a randiig se jutottak az mi? Meg ne sajnáljuk már a kis pszichopatat.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Egyszerűen megmondom neki, hogy nekem ez sok és nem szeretném ezt elkezdeni sem.
Nem akarok olyan kapcsolatba bele vágni ami már rosszul indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!