Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfojt pedig még a randinal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfojt pedig még a randinal sem tartunk. Kedvesen lekoptatni? hogyan?!

Figyelt kérdés

El kezdtem ismerkedni, egy szimpatikus aranyos egyén volt az első napokban. Azóta viszont betegesen tapad, nincs 1 pillanat nyugtom sem, folyamatosan csörög a telefon, ha a mobil nem, akkor a vezetékes. Nekem ez sok.

Rá tesz egy lapáttal, hogy a testvére ugyan ott dolgozik ahol én, magasabb pozícióban.

Hogy jöjjek ki ebből, munkahely váltás nélkül?

2021. szept. 21. 23:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

“ Röviden tömören : elkezdtunk ismerkedni, de rá jöttem, hogy még sem szeretném ezt az egészet.

Ő már olyanokat ír, hogy ha együtt fogunk élni stb stb...

Nem is randiztunk még, csak látásból ismerjük egymást.”

Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, ugyanugy a joszivusegem nem engedte, hogy megbantsam a fiut.

A mai napig nem ertem, hogy lehettem annyira vak (mint te), hogy romantizaltam az ertelmes esszel beteges dolgait.

A vege rendorsegi ugy lett, nemcsak engem, hanem minden ismerosomet (cslad, baratok, munkahely) zaklatott, zsarolt, fenyegetett, a legvegen mar olyanokkal fenyegetett, hogy a szuleimre ragyujtja a hazat es a tobbi.

Kerlek ne tedd ezt magaddal.

Ha valaki talalkozo nelkul mar azt tervezi, hogyan fogtok egyutt elni, illetve ALLANDOAN hivogat, az egesz egyszeruen BETEGES szemelyiseg.

Ne romantizald a dolgot, mert nagyon meg fogod egetni magad.

2021. szept. 22. 00:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Minél tovább húzod annàl rosszabbat teszel vele.

Lehet a tesójàval kellene dumàlnod, ő nincs èrzelmileg túlfűtve és nem làt bele többet.

2021. szept. 22. 00:35
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

11-es vagyok

Hogy a kerdesedre valaszoljak, a helyedben fokozatosan de nagyon hatarozottan epitenem le, amikor hivogat SOHA SOHA SOHA ne vedd fel a telefont.

Ha irogat, valaszolj 2 szoban, ha megkerdezi mi bajod, ird azt szemelyes problemaid vannak, amik teljesen lefoglalnak, de nem szeretnel tola beszelni.

Ha pattog, akkor allitsd le hatarozottan, hogy neked ez tul sok.

A lenyeg, hogy ne azt erezze, hogy te visszautasitod, inkabb azt, hogy most nem aktualis, aztan szevasz.

Az ilyen beteges szemelyeknel nem art ovatosnak lenni.

2021. szept. 22. 00:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
8 egy álomvilágban él a srác, aminek a felépítésében sokat segítettél neki. Nagyon gyorsan zárd le vele ha nem akarod kicsinálni a gyereket
2021. szept. 22. 04:53
 15/22 anonim ***** válasza:
21%
Csörög a vezetékes 🤣🤣
2021. szept. 22. 04:54
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

#9 "Igazán undorító vagy már ne is haragudj."

Es a pasi aki egyuttelesrol beszél úgy hogy még a randiig se jutottak az mi? Meg ne sajnáljuk már a kis pszichopatat.

2021. szept. 22. 05:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Konkretan mindkettotoknek xarabb, minel tovabb huzod. Nem biztos, hogy kihozod belole a pszichopatat, de minek kockaztatni? Aki az elso randi elott mar egyuttelesrol hablatyol, azzal biztos nem kezdenek.
2021. szept. 22. 09:07
 18/22 anonim ***** válasza:
26%
Mondj neki olyanokat, hogy kiábránduljon. Például nekrofil vagy vagy ilyesmi.
2021. szept. 22. 09:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Áhh az ilyen beteg. Egyszerűen lezárnám annyival, hogy megírom neki, hogy az állandó hivogatásai miatt kiábrándultam belőle és már nem akarok semmit hagyjon békén. Majd letiltanám a francba.
2021. szept. 22. 11:00
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Egyszerűen megmondom neki, hogy nekem ez sok és nem szeretném ezt elkezdeni sem.

Nem akarok olyan kapcsolatba bele vágni ami már rosszul indul.

2021. szept. 22. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!