Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak egy részét miért kell minimum 3-4x lekoptatni, hogy felfogjak?
Mert a nők SOK esetben csak kéretik magukat!
Ha minden nőt hanyagoltam volna, aki 1-2 alkalommal elhajtott, akkor most én is írhatnám ki a "34 éves szűz férfinak sosem jut nő?" idióta kérdéseket!
Gyűlöltem a padlizsánt! A csajom addig erőltette míg meg nem kóstoltam. Azóta nem csak eszem, de készítem is!
A kelletés és a “ne haragudj de nem kellesz kozott” oriasi a kulonbseg!
A kelletesnel sosincs kimondva a nem és ott erzed hogy van esely. A lekoptatasnal sztem mar csak az ego nem birja felfogni a visszautasitast
Akkor pontosíts!
Mi a lekoptatás?
A "Van pasim." "Túl fiatal vagy." Nem kezdek nős pasikkal." Túl öreg vagy." nekem, csak kihívás!
Én meg mindent elutasításnak veszek. Most szerinted az jobb? És nem csak e téren, hanem mondjuk baráti vagy rokoni szinten is.
Ezért is vagyok extrém magányos.
3# vegyuk peldaul a legutobbit: szo szerint azt mondtam hogy “egyaltalan nem vonzol szexualisan” szerintem ez eleg egyertelmu de ugy tunik megse
4# nem az se jobb
"A kérdező kommentje:
3# vegyuk peldaul a legutobbit: szo szerint azt mondtam hogy “egyaltalan nem vonzol szexualisan” szerintem ez eleg egyertelmu de ugy tunik megse"
A férfiak JELENTŐS része nem azzal szexel, akihez szexuálisan vonzódik, hanem azzal, aki magára engedi.
De akkor honnan kellene tudni a gondolatolvasás képessége nélkül, hogy épp ez most melyik?
Jó lenne, ha mindenki igazat mondana mindig és akkor minden evidens lenne. De hát neeeeem, szinte mindenki hazudik, így nehéz hinni.
Mert vannak olyan nők, akik így kelletik magukat, és a kitartó palik egyszer csak megkaphatják őt.
Nálam az vált be, ha a csaj visszautasított, hogy azt mondtam neki:
Rendben! Ha nem kellek, akkor keresek tovább!
Akkor bekapcsol nála a pánikgomb, hogy akkor engem tényleg elveszít, és nem is úgy gondolta :)
Mert a nők egy része az “értem meg kell küzdeni” játékot tolja, tehát elsőre akkor is lekoptat, ha amúgy odavan érted, mert látni akarja, hogy mész e újra.
Én ha nemet mond a nő, azonnal lelépek első szóra. Tudod, hogy hányszor hallottam már utólag, hogy miért nem nyomultam jobban, mennyire jó lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!