Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell lekoptatni olyasvala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell lekoptatni olyasvalakit, akit nem lehet lekoptatni? Több lenn.

Figyelt kérdés

Munkahelyemen egy kolleganőm nem érti meg, hogy nem tetszik, nem akarok tőle semmit, van barátnőm, akit szeretek, és akihez hű vagyok, de ha egyedülálló lennék, akkor se lenne esélye nálam barátságnál többre. Ignorálja ezeket és közeledik. A barátnőm meg kezd féltékeny lenni ok nélkül. Már azt fontolom, szégyenszemre a managernek fogom jelezni afféle zaklatásként. De nem akarok drámát, sem, hogy kirúgják az illetőt. Az is megfordult a fejemben, azt mondaná hazudok, de az nem baj, bőven elegen tudnak mellettem tanúskodni.

Vagy legyek bunkó, hogy kiábránduljon belőlem? Bántsam meg? Akkor meg én leszek a zaklató, nem tudom, jó megoldás-e. Szerintem amúhy pszichológusra van szüksége az illetőnek.

2019. szept. 5. 14:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Példa arra, amiket tesz annak ellenére, hogy ezerszer megmondtam neki, soha semmi nem lesz köztünk.

- megpróbál kézen fogni

- megpróbál puszit adni az arcomra, és azzal is próbálkozik, hogy lekapjon (hála égnek alacsony nagyon, el sem ér, így nem nehéz megakadályozni a szándékát)

- írt, de le van tiltva, mert olyanokat írt

- megkeres munkában, ha együtt van a szünetünk, próbál közel, lehetőleg szembe vagy mellém ülni a kantinban

- amiket mond... te vagy a legjóképűbb/legkedvesebb férfi akit ismerek, téged sosem feledlek, életem szerelme vagy

2019. szept. 5. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki,ha nem száll le rólad,jelenteni fogod az esetet.

Ez szerintem is már pszichiátriai eset.

2019. szept. 5. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé őrültnek tűnik ezek alapján. Amikor csak tudod kerüld, és bármit is csinál, ne reagálj rá. Mintha nem is létezne. Előbb-utóbb megunja. Az ilyen bolondokat az táplálja, ha figyelnek rájuk és ezért mindent hajlandóak megtenni. Nekik a negatív reakció is megfelel, csak legyen reakció...
2019. szept. 5. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hangosan, a kollégák előtt hívd fel a figyelmet a szitura, hogy szálljon le rólad, párod van, stb. Be kell égesse magát, az nagyon sokakat utána elrettent. Ha pedig akkor sem hagyja abba, akkor tényleg a menedzser. Tudod felnőtt nő is, a munkahelyen pedig illik viselkedni, ha pedig nem képes rá, számoljon a következményekkel.
2019. szept. 5. 15:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd csak. Rúgják ki. Ha fenékre esik, talán rájön hogy nem viselkedhet így.

(lehet, hogy nem rúgják ki, csak áthelyezik a közeledből)

2019. szept. 5. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben én fölkeresném a HR-et, és panaszt tennék zaklatás miatt.
2019. szept. 5. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne kíméld ezt az idiótát! Az ilyen nyomorékok miatt a te barátnőd fogja szarul érezni magát. Őszintén szolva az első lekapásnál alrébb löktem volna és elmagyaráztam volna neki hogy undorodom tőle! Jelentsd ezt a főnöködnek! És ne érdekeljen az ha megbántod...kit érdekel, közötök nincs egynáshoz! Aztán még a végén a barátnőd hagy majd ott egy ilyen fogyatékos miatt!
2019. szept. 5. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
16%

Az alap, hogy ki kell ábrándítani magadból. Én egy rám nyomuló csajtól megkérdeztem, szereti-e ha húzzák a haját szex közben, vagy ha beleköpnek a szájába. Közöltem és csak olyan nővel lennék együtt, aki nemhogy leXXopna, de a szájába élvezek és lenyeletem vele. Máskor meg az arcára élvezést említettem meg. De vett szegényke miattam comfixet és tangát is.

Beszéltem vele olyanokról, hogy elvárnám egy nőtől, hogy Ő is fizessen egy étteremben - sőt meg is hívattam magamat vele, de szerencsére nem került sor rá, mert addigra sikerült kiábrándítanom. De amíg nyomult rendszeresen hozattam magamnak csokit, Colát, de vetettem magamnak pendrive-ot, napszemüveget is.

Hozd kellemetlen helyzetbe - de ne alázd meg (csak, ha muszáj). Legyél vele bunkó. Sose sajnáld meg, mert azt túlértékeli. Érd el nála, hogy ne legyél számára annyira jó pasi.

Olyannal, hogy összehozod mással, ne is próbálkozz, azt nem szabad - a nyomulósok az ilyet is csak arra használnák, hogy hozzád kerüljenek közelebb.

2019. szept. 5. 15:26
 9/11 anonim ***** válasza:
28%

"Közöltem és csak olyan nővel lennék együtt, aki nemhogy leXXopna, de a szájába élvezek és lenyeletem vele. Máskor meg az arcára élvezést említettem meg. "

Hát, nálam pl. ez csak olaj lenne a tűzre. :DDDD

2019. szept. 5. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mint az utolsót, engem ez pont nem riasztana el.Szeretem a durvulást.

Amúgy tudok én is pofátlan lenni, meg buta is, de csak azzal, aki eleve tuskó velem, vagy aki adja alám a lovat. Ez a nő nagyon durva eset. Cirkuszt ne csinálj, csak szép csendben ne foglalkozz vele. Az fáj neki a legjobban. Gondolom, te sem akarod, hogy rajtatok röhögjenek fent.

2019. szept. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!