Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy pasit finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy pasit finoman lekoptatni, h ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Augusztus óta folyamatosan írogat nekem egy srác, de már kismilliószor leszögeztem, h nem lesz köztünk semmi, max barátok lehetünk. Ő szerintem még mindig abban a "hátha mégis lehet" kategóriában van és egyre inkább idegesítő, h folyton írogat, képeket küld, h éppen mit csinál stb. Hogy lehet valakit diplomatikusan, de mégsem bunkón megkérni, h ne írjon többet? Sajnos én ilyenekben nagyon "gyenge" vagyok, mert nem akarok embereket megbántani, pláne, h nehezteljenek rám, de tudom, h az sem megoldás, h visszaírok neki. Tudtok tippet adni? :/
2017. okt. 21. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Minek válaszolsz neki egyáltalán? Nézd levegőnek és kész. Ennyi.

Ilyen nincsen, hogy jaj, ne bántsuk meg, mert mindjárt sírni fog. Nőj fel, kérlek.

Őszinte, egyenes beszéd a legjobb és legcélravezetőbb.

2017. okt. 21. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
ui: vagy, amit említettem, ha nem használ az egyenes beszéd, a levegőnek való nézés.
2017. okt. 21. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Lehet szimplán felfogta amit mondtál, és barátkozni próbál, mert jó ismerőseként gondol rád.

Nem tudom, nem említetted milyen stílusban ír neked.

Ha olyanban, és felfogta, de akk is próbálkozik, egyszerűen ne írj vissza. Megteheted :D

2017. okt. 21. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Nincs erre jó módszer, szerintem a megbántódás elkerülhetetlen ha lekoptatsz valakit sajnos. Talán szépen lassan próbáld meg leépíteni a dolgot. Ne írj vissza azonnal, csak pár óra után, pár szavas válaszokat adj, intézd úgy, hogy ne legyen téma a beszélgetésben, olyanokat írj vissza neki, amire nem lehet egy szmájlinál többet válaszolni. Aztán mindenből egyre kevesebbet, amíg már nem is beszéltek. Nem hülye ő szerintem, előbb-utóbb fel fog neki tűnni, hogy nem érdekel téged.
2017. okt. 21. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
"Szia! Már többször közöltem veled, hogy nem akarok veled kapcsolatot. Reméltem, hogy megérted. Nem akarok benned hiú reményeket kelteni, ezért jobb, ha nem kommunikálun, többet. Minden jót!"
2017. okt. 21. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy tolakodó bunkó, akkor neked miért fontos, hogy meg ne bántsd?

De szigorúan ne válaszolj semmire, soha, ha fb-ír, tiltsd le, ha mailt, meg irányítsd a kukába.

2017. okt. 21. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!