Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok lekoptatni a pasikat azzal az indokkal hogy kicsi a farok mérete?
Igen, persze. Mikor sétálok a Deákon, és rám füttyent egy jóember, akkor csak flegmán hátradobom a hajam, és lenézően annyit mondok: "Haggyá' má', há' ilyen kicsi pénisszel mit akarsz te tőlem?"
Mire megsemmisülten arrébb sunnyog, én pedig folytatom utam.
Akivel az ember jár, azt elvileg szereti. Akit szeretünk annak nem gázolunk a lelkébe.
Az emberről pedig nem rí le, mekkora is neki, így nehéz erre fogni látatlanul. Ha meg már megtörtént, akkor már közel sem annyira közömbös, hogy ilyen piszlicsáré okokra hivatkozva lapátra kerüljön.
Az igazán kis méretekkel rendelkező férfiak meg általában nem szoktak ismerkedést kezdeményezni, csak ha mondjuk valamit nagyon tud
Nem.
Olyan volt, hogy közrejátszott a szakításban, hogy a partneremnek túl nagy volt a mérete, és a szex számomra nem állt másból, csak fájdalomból....
De ezt se ilyen undorító paraszt módon közöltem vele, hanem normálisan.
Aranyos feltételezés. De ez a felnőtt embereknél nem így megy. ;)
Aki ilyet mondd, az maximum direkt megbántani akarja a másikat, de aligha hiszem hogy ezt komolyan is gondolja aki mondja. Vagy ha igen, annak nagyon nyomós oka van, hogy direkt megbántson, méghozzá ilyen szint alatti szöveggel.
Ha belegondolok csak a halálra szekálnának és látnám, hogy az illető ostoba, akkor mondanék ilyeneket, de akkor is max 25 éves korom alatt, amikor még nem tudtam kezelni annyira az indulataimat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!