Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mikor lesz jobb? Hogyan gyógyítsam meg magam?
Volt egy 9 éves kapcsolatom, aminek már egy ideje éreztem a végét, ráadásul vert, így könnyen ment a szakítás. Nem tett padlóra. Aztán megismertem vkit, soha ilyen szerelmes nem voltam, de kidobott nemrég mert hiába kértem, hogy ne hanyagoljon, nem tetszett neki. Fél évig tartott a kapcsolat. Ez nagyon megviselt. Sokat sírok, nagyon hiányzik,fizikai fájdalmat érzek,aludni sem bírok mert egész éjjel csak rá gondolok, reggelente is ő az első aki eszembe jut. Ķurva fáradt vagyok emiatt. Úgy érzem ki kell kerülnöm ebből, viszont kapcsolatot nem akarok, egyszerűen még a gondolatát sem bírom elviselni. Hogyan gyógyítsam meg magam? A filmek, sorozatok, edzés, macskám, munka nem köt le. Egyedül élek. Barátaim nincsenek, nem is kellenek és hallani sem akarok róluk.
Másnak mi segített?
Köszönöm, aki segítene (nő vagyok ha nem lenne egyértelmű).
Esetleg ha szakember segítségét kérnéd?
Egyáltalán nem ciki és az egészséged a legfontosabb!
Az idő segít majd enyhíteni a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!