Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb szerintetek? Kinek van igaza?
Férjemmel nem értünk egyet, kíváncsi vagyok mások véleményére.
Ugye nagyon meleg van a házban is. Szerinte az a jó megoldás hogy be kell zárni ajtót ablakot, és úgy nem jön be a meleg. Ülünk a forró szobában, nulla friss levegő és megfulladok. Megy a ventilátor de csak a fülledt levegőt keveri.
Én kinyitnam az ablakot hogy legalább járjon a levegő úgyis meleg van. Legalább legyen friss levegő.
Egész nap a zárt szobában ülünk. Így talán hűvösebb van itt bent 2 fokkal mint a haz többi részében, de meg lehet pusztulni a levegotlensegtol...
Ki mit gondol?
Reggel szellőztesd ki a lakást nagyon korán reggel, akár ventillátorral, majd napközben zárd be az ablakokat, úgyis döl be a meleg, majd este mikor már alkonyodik nyisd ki.
Addig meg hütsd magad vizes törölközővel, ha nincs levegőd akkor menjetek külön helyiségbe az egyik csinálj ezt a másik meg azt...mindkettőnek igaza van valamilyen szinten...ez nem verseny, hogy most nekem van igazam, kompromiszumot kell kötni, a további sikeres együtt élés miatt...
200k egy légkondicionáló. Életem legjóbb döntése volt megvenni.
Ha ez nem megy, akkor neked van igazad ki kel szellőztetni.
Nyaralóban vagyunk, ide nem veszünk legkondit. Meg amúgy se nagyon szeretem.
Most ravettem hogy nyissunk ablakot és sokkal jobb... Van levegő.
Nálam éjjel-nappal nyitva minden. Így jobb.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!