Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb szerintetek? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Férjemmel nem értünk egyet, kíváncsi vagyok mások véleményére.

Ugye nagyon meleg van a házban is. Szerinte az a jó megoldás hogy be kell zárni ajtót ablakot, és úgy nem jön be a meleg. Ülünk a forró szobában, nulla friss levegő és megfulladok. Megy a ventilátor de csak a fülledt levegőt keveri.

Én kinyitnam az ablakot hogy legalább járjon a levegő úgyis meleg van. Legalább legyen friss levegő.

Egész nap a zárt szobában ülünk. Így talán hűvösebb van itt bent 2 fokkal mint a haz többi részében, de meg lehet pusztulni a levegotlensegtol...

Ki mit gondol?

2021. aug. 14. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Reggel szellőztesd ki a lakást nagyon korán reggel, akár ventillátorral, majd napközben zárd be az ablakokat, úgyis döl be a meleg, majd este mikor már alkonyodik nyisd ki.

Addig meg hütsd magad vizes törölközővel, ha nincs levegőd akkor menjetek külön helyiségbe az egyik csinálj ezt a másik meg azt...mindkettőnek igaza van valamilyen szinten...ez nem verseny, hogy most nekem van igazam, kompromiszumot kell kötni, a további sikeres együtt élés miatt...

2021. aug. 14. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

200k egy légkondicionáló. Életem legjóbb döntése volt megvenni.

Ha ez nem megy, akkor neked van igazad ki kel szellőztetni.

2021. aug. 14. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem mindenki viseli el a légkondit, és nem mindenkinek telik rá gondolom akkor már vettek volna nem 2-es?
2021. aug. 14. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
4. Csak mondom hogy jó kompromisszum ha van pénzük. Felesbe kifizetik és nincs probléma. Ha nem megy akkor majd más jobbat ajánl mint az 1es.
2021. aug. 14. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Neki van igaza. Csak a meleget tudod beengedni. Ahogy 1. írja. Szellőztetni hajnalban kell, mikor a leghidegebb a levegő. Aztán ajtót, ablakot becsukni, redőnyt leengedni. A ventilátor legalább csinál egy kis légmozgást. Egy kis jeget tegyél elé.
2021. aug. 14. 19:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Nyaralóban vagyunk, ide nem veszünk legkondit. Meg amúgy se nagyon szeretem.

Most ravettem hogy nyissunk ablakot és sokkal jobb... Van levegő.

2021. aug. 14. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
6. Talán ezzel kellet volna kezdeni.
2021. aug. 14. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Nálam éjjel-nappal nyitva minden. Így jobb.

N

2021. aug. 14. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ferjemmel mi is ezen veszekedtunk mindig.
2021. aug. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!