Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban jobb lehet függetlenként élni, mint barátnővel, igaza lehet ennek a videósnak?
https://www.youtube.com/watch?v=pvr-cAhXRDU
Akkor miért depressziósok sokan, akiknek nincs barátnőjük, ha állitólag olyan jó dolog a függetlenség?
Sokan kapcsolatfüggők, ezért magányosak és nem tudnak meglenni egyedül. Én 1 éve szingli vagyok és soha nem voltam ilyen kiegyesúlyozott, persze néha jó lenne valakivel összebújni, de ezenkívül egy kapcsolat sokkal több nyűggel jár, mint pozitívummal...legalábbis számomra, és persze majd a megfelelő partnerrel nem így fogom érezni, de addigis jól elvagyok egyedül, bulizgatok, barátnőzök, és tudok a tanulásra koncentrálni :)
20N
Mert a videós elmebeteg és maga sem gondolja komolyan. A totális magánynál nincs rosszabb.
És amit nem mutat a videós: [link]
Arra célzol, hogy a magány asszimetrikus izomzatot fejleszt ?
30/f
Csak a jobbkeze lesz aránytalanul izmos, a sok "edzéstől"
"Akkor miért depressziósok sokan, akiknek nincs barátnőjük, ha állitólag olyan jó dolog a függetlenség?"
mert az ember nem elég önmagának. aki mást mond, ámítja magát.
Sok jót mond a videóban. Egy kapcsolatnál jobb az egyedüllét, viszont az igazinál szerintem nem jobb. Bartos nem a párját találta meg régen, ezért mond mást.
Az egyedüllét viszont természetellenes állapot, úgyhogy sokáig nem tartható, vagy csak nehezen. Mindig megmarad az igény a társra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!