Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő elvárja a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő elvárja a saját lakást az oké, de ha egy férfi várja el az már férfiatlan, miért létezik ez a kettős mérce?

Figyelt kérdés
Nem az elvárásokkal van a probléma, hanem a kettős mércével. Elhiszem, hogy sokáig az volt a megszokott, hogy a férfinak volt saját ingatlanja, de a mai világban más a helyzet. Úgy veszem észre tök oké az, hogy egy nő várja el a külön élést ráadásul úgy, hogy a nőnek nincs saját ingatlanja, de ha férfi várja el az már szánalom kategória.
2021. szept. 19. 09:50
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

#40 Ilyen értelmi szinttel gondolom, te is csak betonozol.

Én már szültem gyereket és le is mondtam érte sok mindenről. Nem az apjának kellett.

Te viszont egy alternatív univerzumban élsz, onnan böfögöd ide az okosságaidat. Van gyereked? Tudod, mivel jár? Ha nem, inkább hallgass.

2021. szept. 20. 19:39
 42/43 anonim ***** válasza:
6%

Huha, anya kártya kijátszása? Azért remélem a gyerek szemébe nem nyomod majd, ha nem 5-öst kap, hogy "ja persze lustálkodj csak, emiatt mondtam le a karrieremről".

Értelmi szintről beszélsz, közben minden amit odavágsz úgy visszadobható, hogy kár érte a klaviatúrát bántani.

Akartál gyereket vagy beléd tették és 9 hónapig fegyvert tartottak a fejedhez, hogy ha nem szülöd meg akkor meghalsz?

Ha akartál akkor minek hánytorgatod fel, hogy te meeeekora nagy ember vagy, ha pedig nem akkor miért nem vetetted el?

Essek hasra, hogy gyereked van? Baromi sok embernek van gyereke és ettől nem leszel te a kiválasztott. Attól pedig, hogy idősebb vagy, gyerekes esetleg nő attól pedig ne várj piedesztálra emelést...

Gondolom te vagiztál, hogy mennyire el vagy nyomva, meg nem vagy megfizetve. Át lehet magad képezni vagy lehet keményebb fizikai munkát vállalni. Manapság nőből lehet férfi és férfiból lehet nő, szóval ha csak ennyi a baj ezt megoldják és a fizikai erő jelentős része ott lesz. Gyereket azt te akartál, így ne nyomd se a gyereked, se a férjed, se az én nyakamba, hogy te mit fel nem áldoztál. Minden lehetőség adott volt, hogy elvetesd ha nem kell, te viszont megtartottad. Így döntöttél. Emiatt nem áldozat vagy, hanem hoztál egy döntést, ahogy a szakmáddal kapcsolatban is. Olyan szakmát választottál ami érdekel? Igen. Tudtad milyen anyagi megbecsülésre számíthatsz? Kb igen. Akkor hol a probléma?

Nem akarlak jellemezni, de szerintem a munkád rühelled vagy legalább unod, a pénzt kevesled, váltani nem fogsz. Gyerek apjával a viszony nem rózsás, sőt lehet együtt se vagytok. A te problémádért pedig mindenki hibás csak te nem, de különösen a világ és annak is a férfi része.

Több időt rád nem fecsérlek:)

2021. szept. 20. 21:14
 43/43 anonim ***** válasza:
Nem én kezdtem az egész témát, csak megjegyeztem, hogy a tipik női szakmák nem fizetnek jól. Ne tegyél fel kérdéseket ha nem akarsz több időt rám fecsérelni. Mondjuk normális érvek híján nehéz is....
2021. szept. 21. 06:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!