Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten ocsmány (férfiatlan arcú) fiúként növesszek szakállt, hogy vonzónak találjanak a nők? 26F
Én növesztettem szakállat, nem sokat segített a pártalálásban
24/N
Nő vagyok, lehet magamból indulok ki, de a csúnya nőknek a "szőrös férfiállat test" a szépeknek meg a "babapopsi simaság" jön be.
Ennek fényében mondom, hogy nekem a szakállas faszik az eseteim, még egy borostának is örülök.
Ha csúnyán és nem "olaszosan" kopaszodsz akkor fizess egy jó borbélyt vagy nyírd le a hajad teljesen, ez még a szakállnál is meghatározóbb.
Az attól függ, hogy mennyire áll neked jól és mennyire illik a karakteredhez. Egy mélyebb hangú magas és széles figurának jól áll a nagyobb szakáll olyan lesz tőle, mint Asgore Dreemurr, de volt olyan tanárunk a suliban aki Lenin-cosplayben tolta (A 3D nyomtatóban is első dolga volt Lenin-szobrocskát készíteni)
Én magam sosem növesztenék szakállat (idegesítő, nyáron melegítene, ráadásul csak hajléktalan külsőt adna, mert a hajammal ellentétben ez nem sűrű).
Messze a legrosszabb szakálltípus amúgy a "kidobóember-szakáll", Szegedi Csanádnak volt olyan meg az ilyen "kúl menedzserek" is szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!