Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat van hogy kifejezetten pozitívan hat az életben?
Az köztudott azért hogy a szexkapcsolatot azért amolyan megtűrt, és semmiképpen sem társadalom által támogatott, elfogadott kapcsolati forma.
Ne keverjük az egy éjszakás szexel ami más téma.
Van olyan akinek testileg, lelkileg kifejezetten építő volt életében a szexkapcsolat?
# 1
Hogy érted hogy jobb mint egy párkapcsolat?
Nekem elég sok szexkapcsolatom volt az elmúlt bő 10 évben.
Soha nem bántam meg.
Engem mindig feltöltött, ha stresszes voltam megnyugtatott és ha jó fej volt a partner talán még beszélgetni is tudtam vele. Bár egy szexkapcsolatban sosem igényeltem a másik társaságát a szexen kívül másra nagyon.
Nekem teljesen építő volt. Ez hozzáállás és felfogás kérdése. 28/L
ki nem szarja le, hogy a tarsadalom mit gondol rola?! 2021-ben mar csak az ostoba es korlatolt emberek akadnak fenn azon, h egy felnott ferfi es no kolcsonos oromszerzes celjabol osszejar szexelni.
amugy igen, adhat sok mindent a testi kielgeulesen kivul: szexualis tapasztalatot, nyitottsagot, onsimeretet, elmenyeket. ezen kivul en nemelyik szexpartneremtol csomo uj erdekes dolgot is talnultam: filmekrol, a szakmajukrol, sportokrol, elektronikai dolgokrol, uj zenekrol, nokhoz valo viszonyrol stb stb. mint minden emberi kapcsolat, ez is ugy jo, ha epito jellegu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!