Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalabb lányok volt már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok volt már olyan hogy kifejezetten ti kerestetek a szexkapcsolatot? Ha igen akkor hogyan es hol probalkoztatok?

Figyelt kérdés

2017. nov. 26. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Volt, hogy keresett a kis k**va oszt még mindig 150 centi
2017. nov. 26. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
A melle meg mint egy mandarin
2017. nov. 26. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
Szóval tippeket vársz,hogyan légy szexkapcsolatos tiniribi?
2017. nov. 26. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Nincs is jobb egy szűk szűz tinipuncinál ;-)
2017. nov. 26. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, de volt már, hogy ajánlatot kaptam 2 lány haveromtól. Nem éltem a lehetőségekkel, és kicsit meg is változott utána a véleményem róluk, de nem ítéltem el őket, mert legalább nem egy vadidegennel akarták csinálni.

Neked is azt javaslom (persze csak ha magad miatt kérdezted meg), hogy hozzád közelállóval beszéld meg a dolgot, egy idegennel, vagy kevésbé ismert emberrel eléggé megszívhatod elég sok értelemben.

2017. nov. 26. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt a gyakorin. :-)
2017. nov. 28. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!