Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha én kifejezetten nyitott kapcsolatban képzelem el a jövőmet?
Tehát nem a szerelem múlt el, nem a házasságomat akarom megmenteni, nem kényszer szülte megoldás, hanem kifejezetten így szeretnék tervezni és ebben gondolkodom.
És kifejezetten hosszú távú és komoly kapcsolatra gondolok, gyerekek, közös ház, közös élet, évtizedekre.
Szerintem nincs ezzel semmi gond, amíg vállalod, hogy ezért sok nő el fog küldeni. Ezzel csak akkor van gond, ha ez a terv, miközben olyan lánnyal jössz össze, aki monogámia párti.
A nyitott kapcsolat épp úgy működhet sokáig jól, mint egy monogám és épp úgy véget is érhet rövid időn belül. Viszont ahhoz, hogy működjön, azonos értékrendű pár kell. Épp így, mint a monogám kapcsolatnál. Egyszerűen más szabályok szerint működik, de az alapok és a lehetséges végkifejletek azonosak.
De nyílt lapokkal kell játszani az első randitól kezdve, hogy kiszűrd azokat, akik más elvek szerint képzelik el a kapcsolatot.
A mai eszemmel már én is csak ilyen felállásban vágnék bele egy kapcsolatba.
F61
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!