Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a lenti helyzetről?
Szoktam sütni főzni. Van egy férfi kolléga akivel jóban vagyunk, sokat beszélgetünk.
Ha vinnék neki egy adagot mit szólna hozzá (ti mit szűrnétek le belőle)? Számotokra ez elég ‘jel’ vagy egyáltalán ‘jelnek’ vehető? Nyilván nem sütök az egész irodának és nem is hívnám fel mindenki figyelmét hogy ‘Józsi, ezt CSAK neked hoztam’... amikor kettesben vagyunk, odaadnám mint kóstoló.
Amit tudok: nincs kapcsolatban, szimpatikusnak talál, születés/névnapja közelben sincs (január és február).
Köszönöm a választ. Szimpátia van, kimondott vonzalomról nem tudok (se arról hogy van, se arról hogy nincs), éppen ezért nem szeretnék olyan 'jelet' adni ami barátinak is tűnhet, ami a #9 kommentben is jeleztem szeretnék egyértelmű lenni, hogy tőle is egyértelmű választ/'jelet' kapjak a szándékai felől.
Mindenféle képen kerülném azt hogy direktben rákérdezzek, mert rossz tapasztalatom az, hogy sokan elkeseredésnek érzékelik és menekülnek. Elkeseredett nem vagyok, de amennyire ismerem nekem bejön és szívesen megismerném jobban. Nyilván ha jobban megismerem ez változhat, megkedvelhetem még jobban vagy 'kiszerethetek' belőle.
#11! Ha ìzlik neki amit viszel és megdícséri, azért valami olyasmit mondanék a helyedben,hogy nálam mindig ilyet kap aki megérdemli vagy valami hasonlót.
Sajnos (vérciki) én olyan pasi vagyok,akinek a lány gyűrűt húzhatna az ujjára akkor se venné észre,hogy akar tőle valamit. Ez önbizalomhiány, azt hiszem nagyon jó barátok vagyunk és ezt gáz lenne tönkre tenni,ha rámásznék.
Remélem a kiszemelted veszi a jeleket.
Szimpátia vagy vonzalom.
Főiskolán 3. évet kezdtem volna, amikor nyelvizsga miatt az első hétre nem utaztam fel.
Ezalatt alakúltak ki tanulópárok,vilt egy lány akinek bejöttem,de nekem csak szimpatikus volt de semmi vonzalom(akkor már 3éve voltam kapcsolatban) ő is próbálkozott
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!