Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a helyzetröl? (infó)
szóva...22éves lány vagyok...nem régiben összeboronált a sors egy 31éves pasival(A bátyám legjobb haverja)
ismerkedtünk stb stb ..volt csók,szex..nagyon jol éreztem magam vele..alapjaiban rengette meg az érzéseimet ugy éreztem fontos vagyok neki..
de...volt egy és egyben az utolso alkalom hogy találkozzunk..nem jött el...kerestem kérdezösködtem..majd nehezen közölte velem hogy az elözö kapcsolata átkozott lett..ugyanis terhes a lány..nem akarja a babát..ezért pitiznie kell a csajnak hogy elvetesse,...igy ejtve lettem..
csak én érzem ugy hogy hazugság??
elöre is köszi
akkor velem volt a gond?
mindent megadtam volna azért hogy együtt legyünk..ugy éreztem komoly gondolja mert elsö alkalommal mindenkivel közölni akarta hogy ö meg én..
egy teljes éjszakát beszélgettünk át..(szex nélkül)együtt néztük meg ahogy feljön a nap..
hol rontottam el??
igen..
mindent éreztetett velem...
komolyan gondolta hisz mindenkivel közölni akarta elsö perctöl..
nem tudom mi történhetett valójában de nekem ez a terhességi duma kamunak tünik
(a bátyám még mindig nem tud rolunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!