Mit gondoltok a helyzetröl? (infó)
Több mint két éve vagyok a párommal..8honap után összeköltöztünk..lakástvásároltunk..
Anyagilag a szüleim támogatnak minden hétvégén.Édesanyám mindent megvesz nekünk támogat-...annyi mindent vásárol nekünk ami a következö hétvégéig elég..
Tegnap ismét elmentem a szüleimhez bevásároltak nekünk husvét alkalmábol.Anyuék szeretik a Jana vizet..és egy üveggel azt is hoztam..haza érve mondtam a páromnak hogy tök jo hgy adtak Janát..én is szeretem..mire ö megvádolt hogy biztosan vettem és hazudom hogy adták..
Elmondtam anyumnak..aki kiakatt hogy megkérdöjelez a párom egy üveg vizet..és ha vettem is volna akkor mivan??
nekem pitiáner dolognak tünik de valahol mégis csak azt gondolom amit anyukám mondott..
miért kérdöjelez meg a párom mindenben?Hálásna kellene lennie hogy van ki támogat..hozzá teszem még én egy üveg vizet kaptam ö addig 9tojás és 1nagy nyuszit csak ugy poénbol..
nagyon szomoru vagyok
vélemények és tanácsok egyaránt érdekelnek..és bocsi hogy hosszu lett
Nem értem egészen a problémát...komolyan a párod egy Jana vizért van kiakadva? S akkor mi van, ha nem kaptad, hanem vetted? Nekem ez nem tiszta...
Szerintem a párod kicsit önző és el van kényeztetve. Majd mikor ő keresi meg a pénzt a kajára-vízre, bármire, akkor járhat a szája, addig pedig ne pattogjon én megmondanám ezt neki...
Bocsi de a valós problémát nem értem, vagyis ,hogy miért baj ha VETTED a vizet...jó, hogy nem azon veszekedik Veled, hogy hányszor veszel levegőt. még, hogy egy flakon víz...én leszállítanám a magas lóról...
Szerelmes lettem a többi jött magátol..
a lakást kettönké..
ez a vizes dolog a legkisebb probbléma
napi szinten mindent megkap amit kiejt a száján...és megvallom inkább megvonom magamtol az ásáványvizet vagy bármit csak hogy neki legyen...
mondtam neki nem réiben ha maszekolhatna valamit nap közben egy kis pluszt pénzt nem lennénk ennyire a szüleimre támaszkodva..
Ezen is felhuzta magát..hogy ö dolgozik hova menjen plusz munkát keresni meg ilyenek..lusta!
a hobbyjának él..arra van ideje..Tudom hogy nincs igy rendjén..és valahol én is hibás vagyok ebben ..hisz "kinyaltam a seggét"jo formán..de fele annyit nem kaptam vissza..
Úr Isten!
A párod nagyon el van szállva!
Nemhogy összetenné a két kezét, hogy olyan szerencsés helyzetben vagytok, hogy a szüleid jóformán eltartanak Titeket! Túlságosan elkényelmesedett! Most már elvárja, hogy minden apróságot a Te szüleid vegyenek meg, nehogy egy vízre merjél költeni! Hát, az agyam eldobom!
Megérdemelné, hogy megérezze, milyen az, amikor nélkülözni kell az anyagi problémák miatt és nincs, aki segítsen...
Én a helyében már attól szégyellném magam, hogy a barátnőm szülei vásárolnak, nemhogy lázadozzak egy flakon víz miatt...
Nagyon haragszom a párodra most!!!
23/L
A kérdésedre választ adni kicsit nehéz, mert látom a pároddal való kommunikáció a legnagyobb problémád. Nem írtad le te dolgozol-e. Ha mindketten dolgoztok, akkor miért függtök ennyire a szüleidtől. Én 11 éve élek a párommal. Valahogy sohasem szerettem volna függni a szülőktől, ez hosszú távon konfliktushoz vezethet. Az nem jelenti azt, hogy nem támogathatnak ha valami nagyobbra vágyunk. Itt van a víz esete is, nem a párodnak mondtad el, hogy ezzel a viselkedésével megsértett hanem anyukádnak. A második dolog ami szintén furcsa számomra, hogy miért kell minden pár forintos cucc vásárlásakor elszámolni egymásnak. Mi sem keresünk sokat (közalkalmazottak vagyunk), a kassza közös (nem is tudnék mást elképzelni). Mindig van nálam pénz, pár forintos dolgot bármikor megveszek a beleegyezése nélkül vagy fordítva, ha már nagyobb az értéke akkor megkérdezem, de ha nem akkor sem dőlne össze a világ, ez bizalom kérdése. Azt írod, hogy szeretnéd, hogy plusz munkát vállalna, gondolom te is példát mutatsz a te plusz munkáddal. Egy ideig én is így gondolkodtam mint te. Néha még enni sem volt időnk (mert mindketten hozzádolgoztunk a bérünkhöz, közbe pici babánk volt). Lassan eltávolodtunk egymástól, a pénz volt a fő téma. Szerencsémre időben észrevettem és most már nem dolgozunk annyit, egymással sok időt töltünk. Hidd el a pénz nem minden.
Ezt az egészet csak beszélgetéssel tudjátok megoldani. Lehet, hogy előszörre nem sikerül, újra kell próbálni. Addig kell folytatni, míg mindketten meg nem nyíltok egymás előtt. Ekkor átértékelhetitek a kapcsolatotokat. Ha a szőnyeg alá söpritek a gondokat nem oldatok meg semmit, mert gondolom nem a víz a legnagyobb probléma, az csak egy csöpp a pohárban.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!