Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a helyzetröl?...

Mit gondoltok a helyzetröl? (infó)

Figyelt kérdés

Több mint két éve vagyok a párommal..8honap után összeköltöztünk..lakástvásároltunk..

Anyagilag a szüleim támogatnak minden hétvégén.Édesanyám mindent megvesz nekünk támogat-...annyi mindent vásárol nekünk ami a következö hétvégéig elég..

Tegnap ismét elmentem a szüleimhez bevásároltak nekünk husvét alkalmábol.Anyuék szeretik a Jana vizet..és egy üveggel azt is hoztam..haza érve mondtam a páromnak hogy tök jo hgy adtak Janát..én is szeretem..mire ö megvádolt hogy biztosan vettem és hazudom hogy adták..

Elmondtam anyumnak..aki kiakatt hogy megkérdöjelez a párom egy üveg vizet..és ha vettem is volna akkor mivan??

nekem pitiáner dolognak tünik de valahol mégis csak azt gondolom amit anyukám mondott..

miért kérdöjelez meg a párom mindenben?Hálásna kellene lennie hogy van ki támogat..hozzá teszem még én egy üveg vizet kaptam ö addig 9tojás és 1nagy nyuszit csak ugy poénbol..

nagyon szomoru vagyok

vélemények és tanácsok egyaránt érdekelnek..és bocsi hogy hosszu lett

2010. ápr. 4. 14:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kommented után ez a helyzet mégis inkább a te hibád... kevés férfi nem szállna el attól, ha ilyen szinten kinyalnák a kis fenekét (ahogy te mondtad). Azt tisztázd először is magaddal, miért is gondolod, hogy lekötelezettnek kell érezned magad, amiért ez a pasi veled van??? Mert én nagyon szeretek kedveskedni a páromnak, de ő ugyanígy nekem. És ha ő nagy ívben tenne rám, azt nem tűrném. Ez a normális szerintem. Nők, akik kiszolgálják a párjukat mint valami szolga, és minden egyes mosolyért hálásak + a legalapabb dolgokat sem várják el a maguk számára, és igen, utána jön már egy ilyen vizes sztori, amit az átlagember fel sem foghat.... utána nem értik miért is rúgtak beléjük. Pedig ha nem egyenrangúként viselkedsz, aszerint is fognak bánni veled... tisztelet a kivételnek. Változtass sürgősen!
2010. ápr. 4. 18:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Az elsö kommentelöre hallgattam...megprobáltam megbeszélni vele..de helyette nagyon csunyán összekaptunk.

Én napi 12orát dolgozom..a párom 8at..és a lakástörlesztés az én feladatom mint ahogyan a többi is...

Sajnos muszáj a szüleimre támaszkodnunk mert kb egyikönk fizetése csak a törlesztö...ezért mondtam neki a plusz munkát

Nincs még baba..nem is tervezem még..az anyagiak miatt.

Nem tudom mit tehetnék...de valahol mégis csak szeretem..

ma annyira összevesztünk hogy két dolog elé állitott...

Ö vagy a szüleim

2010. ápr. 4. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Tegnap 18:03-as vagyok, elolvastad a hozzászólásomat? Mert az utolsó kommentedre már végképp nem tudok mit mondani. Felfogtad a szavaimat? Vagy jó neked ez a rabszolgásdi. Én nem vagyok a híve amikor a szülők túlságosan belemásznak a gyerekeik életébe, de itt abszolút nem látok ilyesmit. De ha neked jobb ha beletaposnak a Földbe, ezt választod, akkor kár volt a kérdést feltenni. Ne igyál többé jana vizet, tagadd meg a szüleidet... aztán majd x év múlva gondolkozhatsz, hol rontottad el az életed.
2010. ápr. 5. 10:36
 14/14 anonim válasza:
szia! Hát fura egy helyzet. Mi az hogy válassz? Biztos megmondanám neki hogy akkor a szüleim, ők mindig melletted állnak, a párod meg egy flakon víz miatt is balhézik. Nagy jövöt nem jósolok nektek, de üljetek le beszélni vita nélkül! Próbáljátok meg, és mond meg hogy ez így nem lesz jó! Ja és szülök nélkül próbáljatok meg előre jutni!
2010. ápr. 5. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!