Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondjaim vannak a lányokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondjaim vannak a lányokkal, mi erről a helyzetről a véleményetek/tapasztalatotok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Még decemberben elkezdtem ismerkedni 1 gyönyörű lánnyal aki nagyon tetszik, de már elkéstem vele. Nagyon jóban vagyunk és tudom hogy szeret, de csak mint barát. Nekem még mindig nagyon tetszik, de úgy érzem nincs sok esélyem.

Van viszont egy másik lány akinek biztosan tetszem mert sokszor látom hogy néz, viszont úgy érzem hogy ő nem annyira az én stílusom. Mivel elég fiatal ezért úgy gondolom hogy ez csak valami fellángolás lehet.

Igazából semleges számomra, de kicsit plázacicának tűnik és én nem ezt a stílust szeretem. Mivel semmit sem érzek iránta ezért nem lépek, de szerintem ő sem fog.

Külsőre átlagosnak találom magam és inkább romantikus típus vagyok. Lehet túl magasak az igényeim lányok terén? :S 1 barátnőm volt de vele sem tartott sokáig az exbarátja miatt.

Mi a véleményetek, tapasztalatotok az ilyesmi dolgokról?

Bocsi ha hosszú lett!

17F

2010. febr. 10. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
semmi XD
2010. febr. 10. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazándiból nem is értem a kérdésed lényegét. Mi a problémád? Tetszik egy lány. Próbálkozz!
2010. febr. 10. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:

talán ha adnál egy esélyt a másik lánynak..

vagy csajozz ahogy a többi korodbeli teszi

szerezz tapasztalatokat..

21/L

2010. febr. 10. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
18:48, szerintem ahogy írta, nem az a "csajozós" típus. Különben is, manapság ennek a korosztálynak azt jelenti a "csajozás", hogy hétvégén buliban "felszednek" valami 13-14 éves kis ...-t aztán együtt ők nagyon menők...a buli végéig...aztán a következő hétvégén újra ez, másik lánnyal. Szerintem ilyen tapasztalatokat inkább ne szerezzen, így is elég sok a paraszt.
2010. febr. 10. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom,hogy nehéz,de fogadd el,hogy a barátod az a lány aki tetszik,s örülj neki,hogy kedvel.

Az öltözködés egy dolog.Én már sok olyan korunkbelivel találkoztam aki egy bizonyos divatirányzatot követett öltözködésben,de egyébkét belülről más volt.Szóval szerintem amíg nem ismered a másik lányt ne ítélj!Lehet,hogy ő is értékes,attól,hogy kicsit plázacicás.

Mérlegelj,s ha úgy gondolod,hogy szívesen megismernéd (akár úgy is,hogy csak haverok lesztek vagy az sem),akkor menj oda hozzá és beszélgess vele.

Nem tudom mik az igényeid,de kétlem,hogy túl magasak lennének az igényeid.Az írásodból úgy vélem,te nem vagy a csajozós típus és inkább a komolykapcsolatra hajtasz.Sajnos a lányok többsége viszont szereti a "kalandokat" (amiket később talán meg is bánnak) és sok mindenbe belemennek.Szerintem ezért nem találsz barátnőt,de ne aggódj.Járj nyitott szemmel és legyél nyitott az új dolgok felé.Ne csak akkor menj oda egy lányhoz,ha nagyon tetszik,akkor is menj oda hozzá ha csak szimpatikus.Sosem tudhatod kibe leszel szerelmes :)

Remélem segítettem! :)

Bocsi ha hosszú lett a válaszom,de gondoltam leírok mindent amit erről gondolok.(Bár nem rendelkezek semmilyen tapasztalattal ezen a téren:D)

15/L

2010. febr. 10. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Figyelj! Legyünk már reálisak! Ha egy csaj le akar koptatni akkor mindig ez a szöveg... De én csak a barátként szeretlek... Ezzel nem vagy kisegítve... Velem is volt már ilyen. am meg ne hidd hogy tetszik neked az a másik csaj, hanem tudd meg! Beszélges vele! Mit veszthtsz? Max lesz még 1 batárod:D Próbálkozz! És legyen önbizalmad! A csajok am szeretik ha vicceskedsz, poénkodsz! Ezen múlik az egész!!!
2010. febr. 10. 19:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat!

19:26 aki csak barátom azzal nem beszéltem a kettőnk közti kapcsolatról, de mikor elkezdtem vele ismerkedni már tudta hogy tetszik nekem. Azóta lett barátja és biztosra veszem hogy így esélytelen. Másrészt nem is szeretném ha miattam elhagyná, kivéve ha más oka is van rá hogy elhagyja.

Igazából azért gondolom a másik lányról hogy plázacicás hogy majdnem 2000 ismerőse van myvipen és a képei is kicsit olyan stílusúak.

Igazából semlegesnek tartom, se nem jó se nem rossz.

Alapból sem vagyok nagy csajozós, csak annál próbálkozok akinél úgy érzem hogy van benne valami és hosszabb távon is tudnám szeretni. Nem szeretnék rövid kapcsolatokat.

18:47 Az a gond hogy aki tetszik az már foglalt. Baráti kapcsolatot tartok vele és nem akarok rámenős lenni.

18:48 Ha odajönne hozzám beszélgetni nem utasítanám el, de nem tartom elég vonzónak hogy kezdeményezzek.

2010. febr. 10. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy egy embernek túl magasak az igényei egy nagy hülyeség. Mindenki saját magára formálja azt.
2010. febr. 11. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!