Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek a nőknek? Őszinte válaszokra van szükségem.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy önbizalomhiányom van és nem tudom, hogy tetszek-e a nőknek vagy sem :S.
Szóval örülnék ha őszintén megmondanátok, hogy jól nézek e ki vagy sem:)
Itt egy kép rólam. (azóta rövidebb a hajam):D
2010. aug. 31. 00:52
11/24 anonim válasza:
Jó a kép, tetszik, de nem vagyok biztos benne, hogy a tiéd. Vagy csak hallani akarod a pozitív kommenteket. Ha nem, akkor ne haragudj.
12/24 anonim válasza:
nekem nem tetszel:S
őszintén megmondom ,mert te kérted..:)
13/24 anonim válasza:
helyes vagy és ha még a hajad is hosszú akkor nálam befutó vagy...hány éves vagy?
21/L
14/24 anonim válasza:
Te önbizalomhiányos? Már ne haragudj, de te egy nagy hülye vagy, ha azt hiszed, hogy nem vagy helyes. Szerintem akárkit megkaphatnál, ha növelnéd az egodat. Bár nekem van párom, de nem vagyok vak. Hát a hímneműek egyik szép példánya vagy.:)
22L
16/24 A kérdező kommentje:
Hú hát kapok hideget meleget:$ 19 vagyok és komolyan nem tetszem magamnak, azért voltam kíváncsi, hogy csak én vagyok e így ezzel.
2010. aug. 31. 08:31
17/24 anonim válasza:
Te csak hülye vagy, nem csúnya.
De majd te is rájössz, s megtanulod használni a huncut szemeidet :)
25/N
18/24 A kérdező kommentje:
Szóval ha nem vagyok egoista, akkor hülye vagyok?
2010. aug. 31. 11:12
19/24 anonim válasza:
az emberiség 90%a szerint igen, döntsd el mi/ki számít.
20/24 anonim válasza:
figyelj, amint lesz tapasztalatod párkapcsolatban vagy szexben meg fog változni a magadról alkotott kép. és megtalálod az aranyközéputat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!